Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

ID: 6160

Leírás

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 2 szintes téglaépület külön bejáratú, felső lakása.
Irányár: 10 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Jamina második felében található, buszmegálló, bolt, játszótér, iskola, óvoda közelében, jól megközelíthetően, a 90 nm-es lakóépület. Alatta, a lakás teljes alapterületével megegyező méretben, még egy 90 nm-es lakás van.
Mindkét lakás eladó, akár egyben és külön-külön is. Egyben még kedvezőbb, 17,9 millió Ft az ára. Külön villanyórával, és víz almérővel látták el őket, gázóra nincs, de a gázcsonk a telken belül van. A fűtést egyedileg oldották meg kályhával, illetve elektromosan. A tetőszerkezet erős, nagyon jó, elbírná a korszerű napelemes rendszereket, lehet ezt érdemesebb inkább kiépíteni, mint a gázszolgáltatást.

A külső nyílászárók hőszigeteltek. A helyiségek járólappal, laminált padlóval burkoltak, illetve parkettával, helyenként csak szőnyegezettek. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. 2 szoba és egy nappali van, egy konyha, és egy fürdőszoba. A felső szint egy félig üvegezett zárt verandával és egy nyitott terasszal is rendelkezik.

A ház korszerűsítést, esztétikai felújítást kíván a mai kor igényeihez, de remek alap ehhez!

A lakókörnyezet nagyon jó, biztonságos és csendes, nincsenek problémás szomszédok. Jöjjön, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
10.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
90 m2
Szobaszám
2 + ½
Építés éve
1987
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
367 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Komfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
8 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.