Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

ID: 6111

Leírás

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 110 nm-es, jó állapotú, téglaépítésű családi ház, 700 nm-es telekkel.
Irányár: 21,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Jaminában, buszmegálló és bolt közelében, található a hetvenes években épült kockaház. L alakú bővítményével 110 nm-es hasznos alapterületű. Akár 2 generációnak is alkalmas lehet, mert 2 bejárata van, 2 fürdőszobája és 2 konyhája.

Az épület előkertes, a telek 717 nm-es, az udvar rendezett.

A teraszról egy széles közlekedőbe léphetünk, innen nyílik 2 utcafronti szoba, a kádas fürdőszoba és az ebédlő. A közlekedő a konyhával és az ebédlővel egy légtérben van. A konyhának külön bejárata van az udvar felől, és innen közelíthető meg a 3. szoba, amiből a zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A nyári konyha is a főépület része, és összenyitható a lakással. Ez esetben 2 generációs családi házat kapunk, vagy kétlakásos társasházzá alakíthatjuk.

2000 és 2002 között történtek belső felújítások, ami elsősorban a padlóburkolatokat valamint a fürdőszobákat érintette. Részben központi fűtéses vegyes kazánnal, részben konvektorfűtéses, és egy elektromos fűtőtest is van kiegészítőnek. Gázkazánnak meg van a helye, és a tervben is szerepel, de végül nem tették fel. A meleg vizet villanybojler állítja elő, a konyhában pedig villanytűzhely van. Éjszakai áram teszi gazdaságosabbá őket.

A buszmegálló és az ABC körülbelül 500 méterre vannak. Az óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő is csupán 1-1,3 km-re. Színvonalas játszótér, fittness park található pár száz méterre, gyönyörű parkosított környezetben. Minden korosztály könnyen megtalálhatja itt, a közelben, a számára vonzó szabadtéri kikapcsolódási lehetőségeket.

Az ingatlan "nyári konyhájában" sok éven át folytattak kiegészítő megélhetési tevékenységet, a szükséges feltételeknek megfelelő kialakítással, és engedélyekkel. Aki kedvet érez hozzá, az tovább vihetné ezt.

Idős szülővel, vagy felnőtt gyermekkel együtt élőknek a legideálisabb a ház mérete és elrendezése, a külön bejárat és a két fürdő és konyha miatt. Tágas és kényelmes otthona lehet azonban kétgyermekes családnak is 3 szobával, ebédlővel és 2 fürdőszobával. Kompromisszumokkal 4 vagy több gyermekkel is élhető. Viszont gyermektelen pároknak, egyedülállóknak is alkalmas lehet, vendéglakással, hobbiszobával, és a lehetőségek tárházával. Tekintse meg!
Tulajdonságok

Ár
21.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
110 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1973
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
717 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
10 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Tájolás
délkelet, délnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.