Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: 5092

Leírás

Békéscsabán, a belvárosban, eladó egy 16 nm-es, klimatizált üzlethelyiség.
Irányár: 6 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba belvárosában, a Csaba udvarban, a Korzó tértől pár lépésre, helyezkedik el a műhelyként nyilvántartott ipari ingatlan. Jelenleg természetgyógyász stúdióként üzemel, de több célra (akár zajosabb tevékenységekre is) alkalmas.

A szép, zöld környezetben épült társasház földszinti üzletsora nagyon sok színű. Ez generálja a gyalogos forgalmat, de autóval is könnyen meg lehet állni, közvetlen az üzlet bejárata előtt jó néhány parkoló hely található, ahol mindig akad szabad hely.

A közvetlen közelében van például fodrász, manikűrös, kozmetika, szabó, rétesbolt, lakberendezési stúdió, fogtechnikus, ékszerbolt, irodák, pénzügyi-, adótanácsadó cégek stb. 300 méteren belül pedig a Csaba Center, bankok, sétáló utca, gyógyszertár, orvosi rendelők, pékségek stb...

Az üzlethelyiséget többször is felújították. Még a kilencvenes években kibővítették, hőszigetelték, járólapokat helyeztek le. A villamoshálózatot felfejlesztették, kb. 10 éve klímaberendezést telepítettek. Festés-mázolás pedig 2 éve történt utoljára.

A kb. 12 nm-es eladótérből nyílik egy mosdó helyiség, abból pedig a WC.

Ha szeretné tevékenységét áthelyezni egy saját üzlethelyiségbe, hogy soha többé ne kelljen bérleti díjat fizetni, itt a ragyogó lehetőség! Építse ki új üzletkörét, egy kimondottan Jó egzisztenciájú lakókörnyezetben, alacsony kockázattal, biztos megtérüléssel!

Befektetőknek is mindenkor jó döntés, egy megyeszékhely belvárosában, stabil bérlővel rendelkező üzletbe, likviden helyezni a pénzt.

Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
6.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ipari / Műhely
Alapterület
16 m2
Telek terület
16 m2
Állapot
Felújított
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Megközelíthetőség
Közúton
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.