Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Lencsési)

Tölgyfa utca

ID: 6086

Leírás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep elején a Tölgyfa utcában , eladó egy 2 szobás, erkélyes, egyedi fűtéses felújított lakás.
Irányár: 15,8 MFt
Tel: 06 30 562 1659

A lencsési abszolút elején a Tölgyfa utcában helyezkedik el a négyszintes társasház, melynek 2. emeletén található a gyönyörű kilátást nyújtó 2 szobás, 54 nm-es lakás. A napfény délután a nagyobbik szobát ragyogja be, és a nagy erkélyt, reggel pedig a konyha, és kisszoba felől süt be a Nap.

Igazán élhető méretű, jó elrendezésű. 2 egész szobája van, melyek külön bejáratúak, a nagyobbik szobához tartozik erkély. A fürdőszoba teljesen fel van újítva új vízmelegítő és törölköző szárító lett beszerelve. A WC külön mellékhelyiségben található. A lakásban található beépített szekrény amiben nagyon sok mindent el lehet tárolni. Nagyon praktikus.

A fűtés egyedis. Az ablakok 5 éve ki lettek cserélve. Redőnyözöttek. A padló az előszobában és a konyhában burkolóval lett lerakva. A szobákban parketta található. A lakásba beszerelésre került a klíma amivel hűteni és fűteni is lehet.

5 perc sétával elérhető az óvoda, bölcsőde, buszmegálló, ABC, orvosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta. Akinek fontos, hogy mindentől pár lépésre lakjon, annak ez megfelelő választás lehet! A lépcsőházat nem rég újították fel.A bejárati ajtót is kicserélték. Nagyon nyugodt és csendesen helyen található. Tudom ajánlani bármely korosztálynak. Tehermentes. Csokk igényelhető.
Bármilyen jellegű kérdése merülne fel a lakással kapcsolatban keressen bizalommal.
Tel:06-30-562-1659

Tulajdonságok

Ár
15.800.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Lencsési
Közterület
Tölgyfa utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
54 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1970
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
4 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha, Légkondicionáló

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.