Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Lencsési)

Tölgyfa utca

ID: BE534

Leírás

Békéscsabán a Lencsési lakótelep elején a Tölgyfa utcában eladó egy 2 szobás, 2. emeleti, erkélyes, egyedi fűtéses, tégla lakás.
Irányár: 15,2 MFt
Tel: 06 30 562 1659

A lencsési abszolút elején a Tölgyfa utcában helyezkedik el a négyszintes társasház, melynek 2. emeletén található a gyönyörű kilátást nyújtó 2 szobás, 54 nm-es tégla falazatú lakás. A napfény délután a nagyobbik szobát ragyogja be és a nagy erkélyt, reggel pedig a konyha és kisszoba felől süt be a Nap.

Igazán élhető méretű, jó elrendezésű. 2 egész szobája van, melyek külön bejáratúak, a nagyobbik szobához tartozik erkély. A WC külön mellékhelyiségben található a fürdőszobától. A lakásban található beépített szekrény, amiben nagyon sok mindent el lehet tárolni. Nagyon praktikus.

-a fűtés egyedis.
-a szobák parkettásak
-kaputelefon
-saját tároló
-parkolási lehetőség a ház melletti parkolóban ingyen biztosított.
-csendes,nyugodt környék
-tiszta,rendes lépcsőház
-fiatalos,hangulatos lakás
-jó szomszédság jellemzi
-az ingatlan tehermentes
-azonnal költözhető


5 perc sétával elérhető az óvoda, bölcsőde, buszmegálló, ABC, orvosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta. Akinek fontos, hogy mindentől pár lépésre lakjon, annak ez megfelelő választás lehet! A lépcsőházat nem rég újították fel.A bejárati ajtót is kicserélték. Nagyon nyugodt és csendesen helyen található. Tudom ajánlani bármely korosztálynak. Tehermentes. Csokk igényelhető.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.


Bármilyen jellegű kérdése merülne fel a lakással kapcsolatban keressen bizalommal.
Tel:06-30-562-1659

Tulajdonságok

Ár
14.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Lencsési
Közterület
Tölgyfa utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
54 m2
Szobaszám
2
CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Építés éve
1970
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Beköltözhető
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
3 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Panorámás, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.