Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belváros)

ID: BE452

Leírás

Békéscsaba belvárosában, a piac közelében, eladó egy háromszobás, egyedi cirkófűtéses, hőszigetelt lakás, zárt udvarral.
Irányár: 15,9 MFt
Tel: +36 20 502 0207

Békéscsaba belvárosában, a piac szomszédságában található a négyszintes, kilencvenes években épült társasház, melynek negyedik emeletén helyezkedik el az 58 nm-es hasznos alapterületű, 3 szobás lakás.

Az U alakú épülettel határolt, közös, belső udvar szépen gondozott. A felnőttek részére szalonna sütőt és filagóriákat, a gyermekek számára fa játékokat építettek. Egy garázssor, valamint aszfaltozott kocsibejáró és kocsibeállók szolgálják a lakók kényelmét, a kerítéssel védett zárt udvaron.

A lakás elrendezése kitűnő. Az előszobából nyílik az egyik, legnagyobb szoba, és a mellékhelyiség. Ha tovább megyünk a nappaliba jutunk, innen közelíthetjük meg az összes többi helyiséget. Még egy szobát, a konyhát egy viszonylag nagy spájzzal, és a világos, ablakkal is ellátott fürdőszobát, amiben kád van. A nappalit akár csak funkcionálisan megosztva, nyerhetünk még egy dolgozó-, vagy félszobát.

A külső nyílászárók, és a külső homlokzat hőszigetelt. Az épület cseréptetővel fedett. Az építés éve óta, a fűtésrendszer egyediesítve lett. 2015-ben vásárolták az új kombi gázkazánt, amit még alig használtak azóta. Néhány lemezradiátort is kicseréltek lapradiátorra, és festés-mázolás is történ még abban az évben. A konyhabútort kb. 10 éve cserélték le.

Aki szeretne a belváros szívében élni, ahonnan szinte mindent gyalog tud intézni, így kímélve a pénztárcáját a borsos benzin áraktól, vagy a tömegközlekedés magas költségeitől, és kényelmetlenségeitől, annak lehet, ez lesz a megfelelő választás!

Kisebb családoknak és olyan gyermektelen pároknak ideális, akiknek szükségük van még egy dolgozó-, vagy vendégszobára. Egyedülállók is bátran választhatják, mert nagyon gazdaságos a fenntartása!

Az ingatlan üres, azonnal birtokba vehető. Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
15.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
58 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1994
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Tetőtéri
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
4. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Akadálymentesített
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
nyugat, dél, északkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.