Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Kazinczy)

ID: 6071

Leírás

Békéscsabán Kazinczy lakótelepen eladó egy 38 négyzetméteres felújított 1 szobás földszinti egyedi fűtéses téglalakás. Azonnal költözhető.
Irányár: 11,2 Mft
Tel: 06-30-562-1659

2017-ben volt felújítva. Víz és szennyvízvezetékek, konyha és a fürdőszoba. Lakásszövetkezeti. 4500ft/hó. Óvoda,iskola buszmegálló,gyógyszertár,bolt 50 méteres körzetben található. A lakás azért eladó mert nagyobbat szeretnének vásárolni.

Tulajdonságok

Ár
11.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Kazinczy
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
38 m2
Szobaszám
1
Építés éve
1962
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
Földszint
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.