Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Kenderföldek)

ID: 6153

Leírás

Békéscsabán a Kenderföldeken eladó egy 2500 nm-es építési telek. Ipari áram, víz a telken belül. Gáz a telek előtt.
Irányár: 4,6 MFt
Tel:06-30-562-1659

A telken 10 db jól termő gyümölcsfa található. Víz, gáz közmű a telek előtt, ipari áram a telken belül van. Műút vezet előtte. Építési telek, a környezetében laknak. Békéscsabától kb.5-10 percre található. Könnyen elérhető, jól megközelíthető. Főúttól kb.50 méterre található. A telken található még egy 40 m2-es kis ház. A házban található 2 szoba, 1 konyha, 1 wc. A házhoz tartozik még egy kis melléképület is, ami akár garázsnak is megfelelő lenne. Most tárolónak használják. 2 db fúrott kút található a telken. A telek szépen karban van tartva és körbe van kerítéssel kerítve.

Ha még nem sikerült eladni lakását, házát, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.


Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a 06-30-562-1659 számon.

Tulajdonságok

Ár
4.600.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Kenderföldek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Egyéb
Alapterület
2.500 m2
Beépítési mód
Szabadon álló
Közműellátás
Villamos energia, Gáz, Víz
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Megközelíthetőség
Aszfaltúton, Közúton
Extrák
Fúrt kút, Tehermentes

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.