Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belváros)

Bartók Béla út

ID: 6082

Leírás

Békéscsabán a belvárosban a Bartók Béla úton , eladó egy 2 szobás, 1.emeleti hőszigetelt lakás. Árzuhanás.15,8Mft helyett most csak 14,5MFt
Irányár: 14,5 MFt
Tel: 06 30 562 1659

Békéscsabán a belváros szívében a Bartók Béla úton egy 10 emeletes liftes társasház, 1. emeletén található egy 2 szobás, 50 nm-es szép lakás. A napfény délután a nagyobbik szobát ragyogja be, reggel pedig a konyha, és kiszoba felől süt be a Nap.

Igazán élhető méretű, jó elrendezésű. 2 egész szobája van, melyek különbejáratúak, a nagyobbik szobához tartozik egy franciaerkély. A WC külön mellékhelyiségben található a fürdőszobától. A lakásban található beépített szekrény amiben nagyon sokmindent el lehet tárolni. Nagyon praktikus.

A fűtés házközpontis. Az ablakok 6 éve ki lettek cserélve. Redőnyözöttek. A padló az előszobában és a konyhában burkolóval lett lerakva. A szobákban parketta található. Rendezett,tiszta a lépcsőház. A lakáshoz tartozik még egy közös tároló.

5 perc sétával elérhető az óvoda, bölcsöde, buszmegálló, ABC, orovosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta és a Csaba Center. Akinek fontos, hogy mindentől pár lépésre lakjon, annak ez megfelelő választás lehet! Tudom ajánlani bármely korosztálynak.
Bármilyen jellegű kérdése merülne fel a lakással kapcsolatban keressen bizalommal.
Tel:06-30-562-1659

Tulajdonságok

Ár
14.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belváros
Közterület
Bartók Béla út
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
50 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1985
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Beköltözhető
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
10 szintes
Emelet
1. emelet
Lift
Van
Fűtés
Házközponti fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi, Beépített konyha

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.