Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belváros)

Tulipán utca

ID: BE511

Leírás

Békéscsabán a Tulipán utcában eladóvá vált egy 2 szobás tégla falazatú 57 nm-es magasföldszinti erkélyes egyedi fűtéses felújított lakás.
Irányár: 17Mft
Tel:06-30-562-1659


Békéscsabán a belvárosban a Tulipán utcában eladóvá vált egy felújított 2 szobás tégla falazatú magasföldszinti szép lakás. A szobákban laminált padló található.Mindkét szoba nagyon tágas.A nagyobbik szobához tartozik egy nagy erkély amelyről szép parkosított,fás terület látható. Csendes nyugodt környék. A lakás egyedi mérőkkel van felszerelve. A lakás melegét gázfűtés biztosítja. Beszerelésre került a klima is amivel fűteni és hűteni is lehet. A fürdőszoba is nagyon tágas,új burkolatot kapott. .A konyha,előszoba,kamra is új burkolatot kapott. Villanyvezetékek is ki lettek cserélve. A lakásban új nyilászárokat is beszereltek. Aki tényleg egy igényes lakásba szeretne beköltözni annak ajánlani tudom. Minden közel van. Iskola,Ovoda,Bolt,Gyógyszertár,Csaba Center,buszmegálló 5 perc sátával elérhető. Vasútállomás 10 perc sétával elérhető. Fiataloknak,Idősebbeknek,középkorosztálynak is csak ajánlani tudom. Magasföldszinti így nem kell lépcsőzni. Kényelem szempontjából nagyon praktikus.

Bármilyen jellegű kérdése van az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal.
Tel:06-30-562-1659

Tulajdonságok

Ár
17.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belváros
Közterület
Tulipán utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
57 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1970
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Emelet
Földszint
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
4 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
dél, délnyugat
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Légkondicionáló

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.