Gold Ing Ingatlaniroda

eladó ház, eladó lakás

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük Weboldalunkon!

Cégünk 2006 augusztusában hívta életre a Gold Ing Ingatlanirodát, mely egy amerikai típusú értékesítési metódust folytató, ingatlanközvetítéssel foglalkozó iroda. A módszer sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy immár több, mint 10 éve állunk az ingatlant eladni vagy vásárolni, esetleg cserélni kívánó ügyfeleink részére.  Maga a módszer angolszász anyanyelvű országokban több mint egy évszázada, itthon pedig jellemzően a hazai piaci viszonyokra optimalizálva mintegy 20-25 éve működik. Tevékenységi területünk  Békés Megyéből indult, de az utóbbi időkben már az ország több területéről kapunk megbízásokat. Állandó jelenléttel már Budapest és Győr városokban is megtalálhatóak vagyunk.

Mit nyújtunk Önnek, ha eladni szeretne?

Szakképzett, több éves gyakorlattal, ingatlan értékbecslő képesítéssel is rendelkező értékesítő kolléganőnk / kollégánk az Ön ingatlanját megtekinti, teljes körűen felméri, és a helyszínen egyeztetik az eladási árat is. Irodánk többféle megbízási szerződéssel dolgozik. Az Ön elképzeléseit figyelembe véve, akár személyre szabott szerződéses feltételekkel is el tudjuk látni az értékesítést.

A felvett adatokat nyilvántartásba vesszük (természetesen teljesen díjmentesen). Az általános tapasztalatunk az, hogy kereső ügyfeleink első körben az interneten próbálják meg felkutatni az elképzeléseiknek megfelelő ingatlant. Magunk is nagy hangsúlyt fektetünk a webes megjelenésre, így az első feladatunk az, hogy ingatlanját meghirdetjük weboldalunkon, illetve áttöltjük az országos ingatlan-adatbázisokba, weboldalakra is. Ezután kiajánljuk irodánkban regisztrált érdeklődőinknek is, akik hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlant keresnek nálunk. Kereső ügyfeleinket weboldalunkon is megtalálja! Ezzel az egyedülálló szolgáltatással az eladóknak szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mielőbb megtalálhassák a vevőjüket. A vevő adatbázis menüpontra kattintva megtalálja érdeklődőinket (a személyes adatok védelme miatt név nélkül, sorszámmal jelölve). Ha a paramétereket szűkíti,   a rendszer hamarosan kiad egy vagy több kereső ügyfelünket, akivel értékesítőink fel tudják venni a kapcsolatot. Az Ön dolga csak annyi, hogy az érdeklődő sorszámát felírja, és felkeresse irodánkat, mi pedig létrehozzuk a kapcsolatot Ön és a Vevője között. Amennyiben az Ön ingatlanja elnyeri kereső ügyfelünk érdeklődését, úgy egy előzetes időpont egyeztetést követően elvisszük a vevőjelöltet és szakszerűen bemutatjuk részére az ingatlant. Az értékesítést szakmai és személyes szempontok részéletezésével is igyekszünk elősegíteni. Ezen túl tanácsainkkal, a piac érdeklődéséről szóló visszajelzésekkel is igyekszünk segíteni és előmozdítani az ingatlan eladását. Vevőjelöltünktől árajánlatot is kérünk, így független közvetítőként nem ritkán olyan információk birtokába jutunk, amelyet a tulajdonosnak lehet, hogy nem szívesen hozna a tudtára az érdeklődő. Ezek ismeretében minden egyeztetést le tudunk bonyolítani, amely az eladáshoz szükséges. Jól felépített tárgyalási stratégiával kialkudjuk a mindkettejük számára legmegfelelőbb piaci árat, és fizetési feltételeket.

Irodánk több ügyvéddel, hitelintézettel áll kapcsolatban így végigkísérjük az ügyletet egészen az adásvétel létrejöttéig. Bármilyen felmerülő kérdésben naprakész segítséget tudunk nyújtani.

Mi sosem tapasztaltuk azt, hogy áll az ingatlanpiac, vagy hogy bármely ingatlan „eladhatatlan” lenne. Szigorú határidőkkel, és maximális erőbedobással dolgozunk, hogy találkoztassuk az eladó ingatlant, és a fizetőképes vevőt. Nálunk minden ingatlanügylet egyedi eset, folyamatosan képzett kollégáink minden esetben igyekeznek a legjobb megoldást kínálni az Ön ingatlannal kapcsolatos gazdasági kérdéseire.

Mit kínálunk Önnek, ha vásárolni szeretne?

Először is a legfontosabb leszögezni, hogy vevők részére minden szolgáltatásunk díjmentes! Vásárlási igényeit nyilvántartásba vesszük, és mindaddig amíg a keresés az Ön részéről aktuális, folyamatosan tájékoztatjuk Önt a nyilvántartásunkba kerülő ingatlanjaikról, melyek megfelelhetnek mindazon szempontoknak, melyeket Ön elképzelt. Amennyiben a kiajánlott ingatlan elnyeri tetszését, úgy azt szakszerűen bemutatjuk. Vásárolni szándékozó ügyfeleinknek szoktuk javasolni, hogy árral kapcsolatos elképzeléseiket bátran mondják el nekünk. A mi feladatunk az, hogy az aktuális piaci viszonyokat is figyelembe tájékoztassuk mind az eladót, mind a vevőt az ingatlan reális áráról. S mint a kereskedelem minden egyéb területén, így az ingatlanpiacon is érvényes a szabály, miszerint az árat a piaci kereslet és kínálat határozza meg együttesen. A reális piaci ár pedig az, amelyen a vevők hajlandók és képesek az adott ingatlant megvásárolni.

Szakmai tapasztalatunk és ingatlanpiaci tájékozottságunk okán nem ritkán akár 20-40%-os árbeli különbségeket is sikeresen át tudtunk már hidalni. Filozófiánk szerint az értékesítés lényege a különböző elképzelések találkoztatása. Mind eladni szándékozó, mind ingatlant kereső ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot tartunk az adásvételi szerződés létrejöttéig.