Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Adyváros)

ID: 1996

Leírás

Befektetők figyelem! Sürgősen eladó Győr belvárosában - Adyváros – az Ifjúság körút részen egy 53m2-es, két szobás panellakás.

A lakás egy 10 emeletes társasház 6. emeletén található, kétségkívül felújításra vár. Éppen ezért olyan vevőknek ajánljuk, akik rövidtávon, befektetés céllal gondolkodnak az ingatlannal kapcsolatban, illetve olyan lakóknak, akik saját elképzelésük szerint szeretnék kialakítani az otthonukat. Jó elrendezésének köszönhetően könnyen hangulatos otthon lehet varázsolni belőle, csak a képzeletünk szabhat határt az átalakításnak. A fürdő és a wc külön helyiségben található.

A lakóközösség nagyon csendes, figyelnek egymésra, a lépcsőház rendezett, nyugodt környezetet biztosít az itt lakók számára. A lépcsőházban lift is található, amely nagyban megkönnyíti a közlekedést.

A környéken minden megtalálható, ami a nyugodt és zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen az élelmiszerboltok, fitness terem és pékség mellett a Győri Fekete István Általános Iskolát is megtalálhatjuk a környéken, továbbá az Árkád pláza és a kórház is pár perc alatt megközelíthető gyalogosan.

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 18 400 000 Ft Érd: 06305588889 E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
18.400.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Adyváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
53 m2
Szobaszám
2
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújítandó
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
10 szintes
Emelet
6. emelet
Lift
Van
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Parkolás
Parkolás a közelben
Panelprogram
Nem vett részt
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.