Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: 2007

Leírás

Eladó Győr – Nádorváros- egy 1994-ben épült, rendkívül jó tájolással megáldott, 3 szobás, 74 nm-s téglalakás. Kedvező elosztásának és nagy méretének köszönhetően a nagycsaládok is kényelmesen élhetnek benne.

Már a lakásba belépve azonnal kellemes érzés fogad minket, de tovább haladva ez csak fokozódik. Az igazi varázs akkor kezdődik, amikor az amerikai konyhás nappalihoz érve megpillantjuk az egyedi, különleges kialakítású sarkot. Egy igazi kincs, ami a lakás stílusának az alapját adja. Csak a fantáziád szabhat határt, hogyan használod ki a nappaliban rejlő lehetőségeket. Ezen felül 2 további szoba található az ingatlanban. Végül, de nem utolsó sorban a wc és a fürdő külön helyiségben kapott helyet.

Felszereltségét illetően sem panaszkodhat a lakás, hiszen a beépített konyhán túl, légkondicinálló berendezéssel is gazdagították az ingatlant, így a nyári legmelegebb napok sem jelenthetnek problémát. Saját erkéllyel rendelkezik.

A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzi, a lakóközösség barátságos. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi nyugodt élethez szükséges, hiszen a környéken iskola, boltok, játszóterek, buszmegállók is találhatóak. Babits Mihály ezen részen ingyenes a pakolás.

Közös költség: 5500 Ft/hó!!!

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 37 000 000 Ft Érd: 06305588889 E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
37.000.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
74 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1994
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
3. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Akadálymentesített
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Légkondicionáló, Beépített konyha, Tehermentes

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.