Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Sziget)

ID: 2019

Leírás

Győr Sziget dinamikusan fejlődő részén, tágas, 3 szobás, kitűnő elrendezésű lakás eladó.

Lakás a Botond utcában, az Olimpiai Sportpark, és a Termál fürdő között félúton található, a Bercsényi liget szomszédságában.

A lakás igazi otthonná alakításában, rendkívül előnyös a 3 külön bejáratú szoba, illetve a külön található fürdő és WC. A lakás előnyös tájolású és igazán világos. A nagy alapterület és a jó elosztásból adódóan, 4. külön bejáratú szoba kialakítása is lehetséges. A konyha és az étkező jelenleg egy légterű, de mivel saját ablakokkal rendelkeznek, így elválaszthatóak.

Két tároló helységgel rendelkezik, melyből az egyik kamra, míg a másik akár gardróbbá is alakítható. Erkély belső zöld udvarra néz. A lakáshoz tartozik egy különálló, zárható, alagsori tároló is.

Pár perc sétával elérhető az Egyetem, belváros, illetve a Duna/Rába parti sétányok.

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 26 990 000 Ft

Érd: 06 30 558 8889
E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
26.990.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Sziget
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
66 m2
Szobaszám
3
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes, Alacsony rezsi

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.