Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Ménfőcsanak)

ID: GYU230

Leírás

Eladó Győr – Ménfőcsanak - Győrhöz közeli részén egy 57 nm-es, 6 lakásos társasház, 1. emeletén található 3 szobás tégla lakás.

Az új építésű ház 2005-ben lett átadva.
A lakás kitűnő adottságainak, jó elosztásának köszönhetően mindenki könnyen megtalálhatja a számításait benne. A konyha jól felszerelt, gépesített. Beépített sütő, és mosogatógép is található benne. Az étkezőasztalon pedig egy 4 fős család kényelmesen el tudja fogyasztani a vasárnapi ebédet.
DE EZ MÉG NEM MINDEN! Az ablakok műanyag nyílászárókkal lettek ellátva, ezáltal rendkívül jó a lakás hőszigetelő képessége. Az ablakokra szúnyoghálót is szereltek, így a szellőzések során nem kell tartani a berepülő bogaraktól és szúnyogoktól. Ha pedig egy kis sötétségre vágyunk, akkor az ablakok felé szerelt redőnyökre nyugodtan támaszkodhatunk. Továbbá a nyár legmelegebb napjain is kellemes hűvös a lakás, köszönhetően a modern klímaberendezésnek.
Meglehetősen kellemes végig sétálni a lakásban, hiszen az egyedi dizájnról az előző tulajdonos gondoskodott. A fürdő és a WC külön helyiségben található.

A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es erkély, egy saját tároló és egy elektromos kapuval felszerelt kocsibeálló is!
A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzi, a lakóközösség barátságos. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen a környéken iskolák, óvodák, boltok, játszóterek, buszmegállók is találhatók.

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 31 500 000 Ft

Érd: 06 30 668 1345
E-mail: kotek.gyongyi@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
31.500.000 Ft
Település
9012 Győr
Településrész
Ménfőcsanak
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
57 m2
Szobaszám
3
Építés éve
2005
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
2 szintes
Emelet
1. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
5 m2
Akadálymentesített
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Udvarra néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Extrák
Amerikai konyhás, Tehermentes, Alacsony rezsi, Beépített konyha, Gépiesített, Légkondicionáló

Kapcsolat

Kotek Gyöngyi
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.