Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Sziget)

ID: 2026

Leírás

Befektetők figyelem! Eladó Győr Szigetben, Egyetem közelségében egy 42 m2-es, 1 plusz 1fél szobás téglalakás.

A lakás egy 4 emeletes társasház 3. emeletén található, kétségkívül felújításra vár. Éppen ezért olyan vevőknek ajánljuk, akik befektetés céllal gondolkodnak az ingatlannal kapcsolatban, illetve olyan lakóknak, akik saját elképzelésük szerint szeretnék kialakítani az otthonukat. Jó elrendezésének köszönhetően könnyen hangulatos otthont lehet varázsolni belőle, csak a képzeletünk szabhat határt az átalakításnak. A fürdő és a wc külön helyiségben található.

A lakóközösség nagyon csendes, figyelnek egymásra, a lépcsőház rendezett, nyugodt környezetet biztosít az itt lakók számára.

A környéken minden megtalálható, ami a nyugodt és zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen az élelmiszerboltok, fitness terem és pékség mellett, az Egyetem is pár perc alatt megközelíthető gyalogosan.

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 17 500 000 Ft
További részletekért forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén is!
Érdeklődni: +36 30 558 8889
Email: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
17.500.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Sziget
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
42 m2
Szobaszám
1 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
3. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Udvarra néző
Parkolás
Parkolás a közelben

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.