Gold Ing Ingatlaniroda

Győrújbarát

ID: Gm2001

Leírás

Eladó családi ház Győrújbaráton !

Az 1990-ben épült, tehermentes téglaház 200 nm hasznos lakótérrel rendelkezik. A lakóház elosztása praktikus: széles és világos közlekedő, konyha- étkező, 6 szoba 2 fürdőszoba.

A 40 cm-es falak gondoskodnak a ház szigeteléséről, szerkezete stabil és 2018-2021 -ben számos felújítás megtörtént.
A vízvezetékek teljesen ki lettek cserélve, a villanyvezetékek és a szerelvények nagy részben megújultak. A falakat javították, festették. Új burkolatokat kapott a lakótér, a többi helyiségben járólap dominál.
A fűtés központilag gázkonvektorral működik, ezen kívül vegyes tüzelésre is van mód ! A bejárati ajtók és nyílászárók cseréje megtörtént, A ház betonfödémes tető szerkezete jó állapotú.
A ház alsó szintjén találni egy, egy beállós garázst, 2 db műhelynek használható pince helyiséget !

Körbekerített, jó elosztású és meghitt 1606 nm-es telken, melléképületet talál. Az udvaron több autó is kényelmesen tud parkolni. Akár önellátásra is alkalmassá teheti leendő otthonát, ha állattartásban, veteményesben gondolkodik, de kiválóan parkosítható a terület. Minden közművel rendelkezik az ingatlan, a villanybojler éjszakai áramról működik. Ipari árammal is rendelkezik.
Továbbá , tartozik hozzá egy, 2 személyes szauna is, és egy otthoni hangulatos szivarszobával is !

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Az alaprajzok, csak tájékoztató jellegűek !

Irányár: 58.000.000 Ft

Érd.: 0670/6335250

E-mail: londor.rebeka@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
58.000.000 Ft
Település
9081 Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
200 m2
Szobaszám
6
Építés éve
1989
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1606 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Komfortos
Szintek száma az épületben
3 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás, Udvarra néző, Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
dél
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Gépiesített, Beépített konyha, Tehermentes, Pince, Terasz

Kapcsolat

Győr2 Gold ing
Győr2 Gold ing
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.