Gold Ing Ingatlaniroda

Győrújbarát

ID: SZE336

Leírás

Eladó Győrújbaráton a Százszorszép lakóparkban egy rendkívül jó tájolással megáldott
2016-ban épült, amerikai konyhás nappali - étkező + 2 szobás, 63 nm-s társasházi lakás melyhez tartozik egy távirányítós kapuval zárható, térkövezett udvari gépkocsi beálló. Csendes lakóközösség így a nyugalom teljes mértékben garantált.

Beálló + 700.000 ft

Már a lakásba belépve azonnal kellemes érzés fogad minket, de tovább haladva ez csak fokozódik. Elrendezését illetően kiváló adottságokkal rendelkezi. Az amerikai konyhás nappali egy igazi kincs, ami a lakás stílusának az alapját adja. Csak a fantáziád szabhat határt, hogyan használod ki a nappaliban rejlő lehetőségeket. Ezen felül 2 további szoba található az ingatlanban. Végül, de nem utolsó sorban a wc és a fürdő külön helyiségben kapott helyet.

Az egyedi fűtésről és meleg víz előállításról Ariston típusú gázkazán gondoskodik, előírtaknak megfelelően rendszeresen szervízelve, a fürdőben törülköző szárítóval. A lakás korszerű hőszigeteléssel ellátott. Az összes nyílászáró redőnnyel és felhúzható szúnyoghálóval felszerelt.

De a lakás sajátossága a kitűnő elosztásában és a jól felszereltségében rejlik. A kert a saját kocsibeállóval és erkéllyel lesz az, amiért Te is beleszeretsz ebbe a lakásba.

Felszereltségét illetően sem panaszkodhat a lakás, hiszen a beépített konyhával rendelkezik magas minőségű konyhai gépekkel.

Meleg szívvel ajánljuk olyan érdeklődők számára, akiknek fontos a kényelem, a nyugodt lakhatás, és akik szívesen megvendégelnék időnként a barátaikat.

Irányár: 30.990.000 Ft + beálló 700.000 Ft


A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzik, a lakóközösség barátságos.

Közös költség: 4352 Ft/hó!!!

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 32 100 000 Ft Érd: 06709404046 e-mail: szilagyi.erzsebet@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
30.990.000 Ft
Település
Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
63 m2
Szobaszám
3
Építés éve
2017
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
kevesebb mint 6 hónapon belül
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Emelet
1. emelet
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
5 m2
Parkolás
Parkolás az udvaron
Extrák
Gépiesített, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Tehermentes, Alacsony rezsi

Kapcsolat

Szilágyi Lizi
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.