Gold Ing Ingatlaniroda

Gyula

József Dezső

ID: BE502

Leírás

Gyulán csendes utcában eladó egy 2008-ban épült könnyűszerkezetes 3 szobás, 144 nm-es családi ház. 40 nm-es melléképülettel. Parkosított kerttel.
Irányár: 43,9 MFt
Tel: 06-30-562-1659

A ház 2008-ban épült és könnyűszerkezetes. 3 külön álló szobával rendelkezik.Rendelkezik még egy nagyon tágas 60 nm-es amerikai konyhás nappalival.A szobákban és a nappaliban laminált parketta található. Az előszobában,konyhában,fürdőszobában és wc-ben,kamrában,mosókonyhában járólap található. Külön mosókonyha is található a házban. A ház melegét padlófűtés biztosítsa,de beszereltek még egy hűtő-fűtő klímát is. Garázs is tartozik a házhoz. A garázs úgy van kialakítva, hogy egyből a házba érkezünk belőle. Tartozik még a házhoz egy 40nm-es melléképület, ami lakhatásra alkalmas. Itt is található konyha,fürdőszoba,wc,és egy tágas nappali. Így az ingatlan kétgeneráció megélhetésére is alkalmas.Található még egy kb.20 nm-es fedett terasz is. A ház körbe van szigetelve. Ennek köszönhetően nagyon alacsony a rezsi. Új nyilászárok találhatóak redőnnyel ellátva az egész ingatlanon, és a melléképületen is egyaránt. Elektromos kapu és új öntözőrendszer is kiépítésre került. Az udvar nagyon szép. Parkosítva van. Nagyon csendes utcában található és jó szomszédság jellemzi.

Ajánlani tudom fiatal pároknak,középkorosztálynak,de akár idősebbeknek is.Csokk és babaváró hitel felvehető rá.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.

Tel: 06-30-562-1659 Tölcsér Adrienn
Email:tolcser.adrienn@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
43.900.000 Ft
Település
5700 Gyula
Közterület
József Dezső
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
144 m2
Szobaszám
3
CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Építés éve
2008
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Könnyűszerkezetes ház
Állapot
Újépítésű
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
20 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
dél
Parkolás
1 állásos garázs
Extrák
Tehermentes, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Amerikai konyhás, Légkondicionáló

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.