Gold Ing Ingatlaniroda

Gyula

József Dezső

ID: BE502

Leírás

Gyulán a József Dezső utcában eladó egy 2008-ban épült könnyűszerkezetes 3 szobás, 144 nm-es családi ház. 40 nm-es melléképülettel. Parkosított kerttel.
Irányár: 43,9 MFt
Tel: 06-30-562-1659

A ház 2008-ban épült. Modern 3 külön álló szobával rendelkezik. A fűtést padfűtés biztosítsa. 60 nm-es a nappali. Klímával van felszerelve. Külön mosókonyhával rendelkezik. Garázs is tartozik a házhoz. Elektromos kapu és új öntözőrendszer is megtalálható. Az udvar nagyon szép. Parkosítva van. Minden korosztálynak ajánlom. Csokk és Babaváró hitel is felvehető rá.

Tulajdonságok

Ár
43.900.000 Ft
Település
5700 Gyula
Közterület
József Dezső
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
144 m2
Szobaszám
3
Építés éve
2008
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Könnyűszerkezetes ház
Állapot
Újépítésű
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
dél
Parkolás
1 állásos garázs
Extrák
Tehermentes, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Amerikai konyhás, Légkondicionáló

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.