Gold Ing Ingatlaniroda

Gyula

ID: 6093

Leírás

Gyulán, központhoz közel, sok extrával eladó egy 98 nm-es cirkó fűtéses családi ház 604 nm-es telken.
Irányár: 38 MFt
Tel: 0630 667 8860
e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

Gyula csendes, mégis központhoz közeli környékén kínáljuk eladásra ezt a felújított családi házat, amely akár befektetésnek is kiváló. 2 beépített konyhával, 1 kádas és 1 zuhanyzós fürdőszobával, klímával,
mellékhelyiségekkel, autóbeállóval rendelkezik. Mivel vállalkozás is fut innen, kamerával és riasztóval felszerelt, a ház előtt térköves hely biztosítja a vendégek parkolását.

Külső-belső felújításon esett át az elmúlt 8-10 évben. Két külön bejáratú lakrész lett kialakítva, így akár 2 generációs háznak is használható, de egybe is nyitható. Korszerűsített fűtés mellett hőszigetelt, fa nyílászárók biztosítják a meleget, plusz infrapanelek.
Villanyvezetékek, vízvezetékek cseréje megtörtént. Az első terasz beépítésre került, a ház új burkolatot és cserépléceket kapott.
Elektromos kapu teszi kényelmesebbé az autó kiállását.

Jó a lakókörnyezet, nyugodt az utca, mégis ha a város pezsgésére vágyna, 7-8 perces gyalogtávolságra megtalál mindent.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Ár
38.000.000 Ft
Település
5700 Gyula
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
98 m2
Szobaszám
2
Telek terület
604 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Gépiesített, Beépített konyha, Alacsony rezsi, Terasz, Riasztó

Kapcsolat

Varga Nikolett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.