Eladó Családi ház, Békés

#683700148

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

18 millió Ft

Békés Bánhida
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
850 m2
Átlagos
Cirkó
Utcára
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Békési 3 szobás kockaház, mélygarázzsal

Békésen, nyugodt, csendes környezetben, 3 szobás téglaépítésű családi ház eladó, 30 nm-es fűtött garázzsal. 

Irányár: 18 MFt

Tel: +36205020207

Nyilvántartási szám: 6191

 

Békésen, a Bánhidai városrészen, a Kettős-Körös közelében, található az 1986-ban épült, téglafalazatú kockaház. A telek 850 nm, az ingatlan előkertes. Érdekessége, hogy a garázst az épület alatt alakították ki, ami 30 nm, és fűthető. Részben garázsként, részben fáskamraként használják. A központi fűtés vegyes kazánja itt lett elhelyezve. Gázkazánról is működik a fűtés, azt pedig a közlekedőben szerelték fel. 

 

A kockaházat L alakban kibővítették. Egy második, külön bejáratú lakrész van benne, ami 1,5 szoba + konyhából áll. A villanyt és a gázt is bevezették ide. Korábban hidroforos vízellátás és szennyvízakna egészítette ki a komfortját de ezek ma már elavultak, haszálaton kívüliek. Így ebben az állapotban inkább tárolónak alkalmas, mint lakás célra. Kis ráfordítással azonban még  egy kiadható lakrészt nyerhet vele. Akár idősebb szülőnek, önállósodás útjára lépő nagyobb gyereknek lehet itt szeparáltabb otthona, a család közelében, mégis külön.  

 

A melléképület mellett állattartásra, gazdálkadásra alkalmas helyiségeket találunk, a telek hátsó felében pedig konyhakertet lehet kialakítani, most gyümölcsfák és fű van benne. 

 

A Körös és az azt övező kivételesen szép természetes környezet gyalog 2 percre van a háztól. Akinek a horgászat a szenvedélye, vagy csak imádja a vízparton tölteni a szabadidejét, annak ez az otthon lehet a megvalósult álom. 

 

A ház szerkezetileg jó állapotban van, sőt 2014-ben történtek benne felújítások. A szobákba laminált padlót tettek, az ablakokra redőnyöket szereltek, és a fürdőszobát újra burkolták.

 

A lakás belső elrendezése kitűnő! Mind a három szoba külön bejáratú. A konyha akkora, hogy étkezni is lehet benne. Először egy előszobába léphetünk, ami egy széles közlekedőben folytatódik Innen közelíthetjük meg a többi helyiséget. Az előszobából még egy világos, zárt téli kert nyílik, amit jelenleg tárolónak használnak. 

 

Aki egy élhető méretű, jó elrendezésű, megbízható állapotú kertes házat keres, annak ez lehet a jó választás! Két nagyobb lakószobájával, és egy kisebb hálójával, két gyermekkel ideális, anélkül, hogy átalakítanánk. A szobák megosztásával, vagy a melléképület korszerűsítésével azonban nagycsaládosoknak, több generácónak is alkalmassá tehető. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás
Házrész
Iparterület