Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700149

Eladó Családi ház

30 millió Ft

Békéscsaba
Alapterület:
220 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 100 m2
Átlagos
Cirkó
Utcára
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Főút melletti vállalkozásra alkalmas 200 nm-es ingatlan.

Békéscsabán a központ közelében, forgalmas út melletti, két utcára nyíló 1100 nm-es telken, 220 nm-es kétlakásos ingatlan egyben eladó, akár üzletnek, akár lakás+üzletnek.

Irányár: 30 MFt

Tel: +36305020207

Nyilvántartási szám: 6173

 

Békéscsabán a Szarvasi út és Berényi úti kereszteződés közelében, főút mellett, üzletek vonzáskörzetében helyezkedik el a kétlakásos, kétgenerációs családi ház. A régebbi épületrész egyszintes, téglafalazatú, 110 nm-es. Az újabb is téglából épült, a nyolcvanas években. Utóbbi kétszintes, 100 nm-es, 10 éve történt a tetőtérbeépítése. A két lakrész külön mérőórákkal rendelkezik. Az udvaron található még egy kb. 100 nm-es melléképület, ami 2 db 5x4-es, garázsnak alkalmas helyiséget is magában foglal. A két lakrész két utcáról, két külön kis és nagykapun közelíthető meg. Akár az udvar is megosztható, hogy teljesen elkülönüljön a használata. 

 

A régebbi, egyszintes épületrész néz a főútra, ennek onnan nyílik a bejárata. Egy 32 nm-es és egy 22 nm-es szoba helyezkedik el az utcafronton. A széles, 1,5 méteres közlekedő húzódik a lakás közepén, és az udvar felőli oldalon található egy konyha, és egy fürdőszoba. A főbejárat előtt pedig egy 10 nm-es előszoba.

 

A kétszintes lakrésznek a főút melletti csendesebb utcáról van a bejárata, és az ablakai is zömében az udvarra, vagy erre a kissebb utcára néznek. A földszinten 18 és egy 23 nm-es szoba található, valamint egy konyha, közlekedő, ebédlő, spájz, előszoba és fürdőszoba. A lépcsőfeljáró egy L alakú, közel 30 nm-es alapterületű szobába vezet. Fent nincs más helyiség. 

 

Az udvar kimondottan széles, ezért is jól megoldható a kettéválasztása. 

 

Ajánljuk nagyobb családoknak, több generáció számára! Valamint vállalkozó szelleműeknek, akik a tevékenységüket jobban szeretik otthonról intézni. Itt elég nagy a tér, hogy a kettő elférjen egymás mellett. Ha pedig csak telephelyet keres, fontolja meg, hogy 1100 nm-es, két utcára nyíló telkkel 220 nm hasznos alapterülettel + 100 nm melléképületettel, ha most elszalasztja... kaphat-e még ilyet? Tekintse meg!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Házrész
Iparterület
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás