Eladó Családi ház, Kétsoprony

#683700251

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

14.9 millió Ft

Kétsoprony
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
4 + 2
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2
Cirkó
Utcára
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

Kétsopronyi tetőteres kockaház

Kétsopronyban eladó egy 120 nm-es kockaház, beépített padlástérrel, garázzsal, melléképületekkel, négyféle fűtéssel. 

Irányár: 14,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Kétsoprony központjában, az óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől 200 méterre, buszmegállótól, bolttól, orvosi rendelőtől pedig csupán 400 méterre található a hetvenes években épült kockaház. A 44-es főúttól 2,5 km-re helyezkedik el, csendes környéken, mégis remek közlekedéssel! A megyeszékhelytől, Békéscsaba peremétől 15 km-re, a közigazgatási központjától pedig 18,8 km-re van. Akinek van autója, és a békéscsabai árakat magasnak találja, fontolja meg, hogy napi negyedórányi autózással Kétsopronyt választja! Barátságos, biztonságos, a megyeszékhely kertvárosaihoz hasonló település. Az alapvető ellátásokhoz abszolút közelséggel.

 

A hagyományos 10x10-es kockaházat L alakban kibővítették, és padlásterét is beépítették. Így összesen 120 nm hasznos alapterületen, 4 szoba + nappali + ebédlős házat nyertek. A 4 szobából kettő lent, és kettő a tetőtérben található, mindegyik külön bejáratú.

 

A padlásteret teljesen le lehet zárni, ha a fenti részt nem használják. Fent villanykályhák vannak, és vizesblokk csak lent. Így nem szükséges fűteni a fagymentesítés miatt. 

 

A földszinti folyosóban jutott hely a lépcsőfeljárónak is, aminek a használata nagyon kényelmes, mivel nem kellett a hellyel spórolni, nem meredekre építették. Mellette is jól el lehet férni, közlekedésre is kiválóan alkalmas. 

 

A villamoshálózat 3 x 16 A és éjszakai áram is rendelkezésre áll, a villanybojlerhez. 

 

A központi fűtés kétféle üzemű, vegyes és gázkazánnal is működtethető. A gázkazán és a hozzá készült kémény pár éves, de nagyon keveset használták. A kazánház a lakás és az udvar felől is megközelíthető, így nem kell kimenni az udvarra, ha tenni kell a tűzre. 

 

A kertben épített verembe, be lehet tárolni a zöldségeket, gyümölcsöket, itt télen sem fagy el. A nyárikonyhában egy hagyományos kemence is található, amit kívülről lehet fűteni, egy fedett színből, ami méretéből adódóan kocsibeállónak is alkalmas. A lakás bejárata melletti garázsban szerelőakna is van. A garázs mellett egy külső kamra található. Ólak, és 2 tároló is van a tüzelőanyagoknak, terményeknek, szerszámoknak. Akinek inkább műhelyre van szüksége, vagy egyéb helyiségre, az bármelyiket használhatja más célra. 

 

Ajánljuk nagycsaládosoknak a sok szoba és az iskola, óvoda, közelsége miatt! Illetve azoknak, akik csak egy kényelmes méretű, jó elrendezésű kertes házra vágynak, garázzsal, melléképületekkel, a település központjában. Békéscsabai keresőknek is érdemes átértékelniük, hisz egy csabai kockaházhoz viszonyítva, a kettő közötti árkülönbségen 2 új autót vásárolhat! Negyedórát autózva, jó minőségű főúton haladva, már Csabán is van! Tekintse meg!

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 21.6
Szoba 18.69
Szoba 13.4
Szoba 14.7
Szoba 7.74
Szoba 10.2
Konyha 6.44
Kamra, Éléskamra, Spájz 4.54
Lépcsőház 8.96
Szoba
Kamra, Éléskamra, Spájz
Közlekedő
Közlekedő
Fürdőszoba
WC
Kazánház

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Panellakás
Irodaház
Iparterület
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség