Eladó Családi ház, Telekgerendás

#683700235

Eladó Családi ház

19.9 millió Ft

Telekgerendás
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 390 m2
Cirkó
Utcára
Bútorozatlan
Délnyugat
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

Telekerendási kockaház

Telekgerendáson eladó egy részben felújított, 2 szobás kockaház, amerikai konyhás nappalival, cirkófűtéssel + vegyes kazánnal. 

Irányár: 19,9 MFt

Tel: +36205020207

 

A békéscsabai agglomerációban, Csabától Szeged irányába, a 47-es főúton haladva, Csabától mindössze 10 km távolságra, autóval 10 percnyire található Telekgerendás. A csendes, nyugodt településnek nem csak főútja, és buszjárata, hanem vasútállomása is van. 

 

A hetvenes években épült kockaház óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől, bolttól, postától 600-700 méterre helyezkedik el. Kimondottan biztonságos a lakókörnyezet. 

 

Az épületet 2022-ben újították fel. A víz-, szennyvíz-, villanyvezetékek cseréjét elvégezték, és a kőműves munkálatokat. A falak áthelyezésével kialakítottak a mai kor igényeinek jobban megfelelő belső elrendezést. Egylégterű amerikai konyhás nappali, két külön bejáratú szoba és egy, a korábbinál tágasabb fürdő lett. A padlóburkolatok modern megjelenésűek, a szobákban laminált padló a többi helyiségben járólap van. 

 

A külső nyílászárók a két szobaablakon és a bejárati ajtón kívül korszerű műanyagok. A falakat már csak festeni, glettelni kell. A konyhabútor váza elkészült, a mosogatót beépítették és világos, famintás munkalapot fektettek rá. A felső részt, illetve a frontokat mindenki a saját ízlése szerint készíttetheti el. A villanyvezetékek a falon belül újak, a kapcsolók, dugaljak még hiányoznak. A fürdőszobát felszerelvényezték, a csempe is a helyére került, itt már csak festeni kell. A meleg vizet korszerű villanybojler állítja elő. Igazán különlegessé teszi a fürdőszobát a kád felett elhelyezett, kertre néző, nagy ablakfelület, ami bőségesen ellátja természetes fénnyel, és egyben hangulatosabbá is varázsolja a helyiséget. 

 

A kocka alakú lakás L alakban folytatódik, ebben a részben nem igazán történtek felújítások. Itt foglal helyet az előszobán és a főbejáraton kívül egy műhelynek, nyári konyhának is alkalmas 11 nm-es kazánház, és egy hűvös kamra. A kazánházban vegyes kazán és gázkazán is van, mindkettővel működik a központi fűtés.  

 

Az épület hátsó - széltől, kíváncsi tekintetektől - védett részén, a bejárati ajtó előtt egy 20 nm-es fedett terasz ad lehetőséget a szabadidő kinti eltöltésre, rossz idő esetén is. Bent sem szűkös a hely, 24 nm az amerikai konyhás nappali, ez is elegendő egy baráti, családi összejövetelre. 

 

Nagy keletje van a közeli Békéscsabán az ehhez hasonló kockaházaknak, akiknek ott nem sikerült emiatt hozzájutni, azoknak is ajánljuk a figyelmébe! 10 perces autóútra Csabától, sokkal kedvezőbb áron tehet most rá szert. A felújítások zömét, a fáradtságosabb részét elvégezték. A sokkal izgalmasabb esztétikai dolgok várnak csak Önre! Aki egy megbízható állapotú kertes házra vágyik, amire már csak kevés pénzt és energiát kell költeni, ne szalassza el, tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 17
Szoba 17
Nappali 14
Konyha + étkező 10
Közlekedő 3
Előszoba 11
Kazánház 11
Kamra, Éléskamra, Spájz 7
Fürdőszoba + WC 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Iparterület
Panellakás
Iroda egyéb
Kert, gyümölcsös