Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700197

Eladó Házrész

8.5 millió Ft

Békéscsaba 4. kerület
Alapterület:
35 m2
Szobák száma:
+ 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Átlagos
Villanyfűtés
Udvari
Bútorozatlan
Délnyugat
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Kétszobás házrész központ közelében.

Békéscsabán, központ közelében, 1,5 szobás, felújított házrész eladó.

Irányár: 8,5 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a városközpont peremén, buszmegállótól, bolttól 300-350 méterre, óvodától, iskolától 100-180 méterre helyezkedik el a 3 lakásból álló kertes ház, melynek eladóvá vált az egyik, 2021-ben felújított lakása.

 

A lakás kis alapterületű, 35 nm-es, de nagyon jó elrendezésű. A két külön bejáratú félszobán felül, egy egy légterű étkező-konyha-előszobát találunk, mely teret ad a közös együttléteknek. A családtagoknak a privát szféra is biztosított a két kisszobában, melyek az ebédlőből nyílnak. A fürdőszoba az előszobából közelíthető meg. Zuhanyzó és WC, valamint mosdó található benne, és a villanybojler, ami a meleg vizet szolgáltatja. 

 

Az elektromos rendszert teljes egészében felújították, 32 A áramerősség áll rendelkezésre, rézvezetékekkel és FI relével. A fürdőszobában is alapos felújítás történt, kicserélték a látható és nem látható részeket egyaránt: a víz és szennyvízvezetékeket, vízszigetelést, a burkolatokat és a szanitereket. 

 

A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. A felújítás során újra betonozták a helyiségeket, a falakat újra vakolták, a mennyezetre gipszkartont szereltek. 

 

A fűtést a korszerű elektromos rendszernek köszönhetően nem gázzal, hanem villannyal oldották meg. Minden helyiségben elektromos fűtőtest van felszerelve, melyek akár hűteni és képesek. 

 

Udvar nem tartozik ehhez a lakáshoz, de nem is Önnek kell így rendben tartania azt! Mégis minden nap egy gondozott kert látványa tárul az ember szeme elé, nem pedig a rideg betonfalak. A földszinti lakások árának kb. feléért költözhet most egy olyan házrészbe, ahol csakugyan nem szükséges naponta többször is lépcsőt másznia. A hétköznapi ügyek intézését ugyanúgy gyalog megteheti mintha egy lakótelepen lakna, mert olyan jó a környék ellátottsága. 

 

Ajáljuk fiataloknak, önálló életük megkezdéséhez! Időseknek a biztonságérzetet nyújtó közeli szomszédság és a kényelem miatt. Pároknak, és kisebb családoknak is ideális a mérete és elrendezése. Valamint befektetőknek is jó választás, akik kiadásra keresnek olyan ingatlant, ami gyorsan hoz pénzt, azonnal birtokba vehető, és nem kell időt és energiát ölni a felújításába. Tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 7.5
Szoba 10
Konyha + étkező 13
Előszoba 2.6
Fürdőszoba + WC 2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Iparterület
Panellakás
Iroda egyéb
Kert, gyümölcsös