Eladó Sorház, Békéscsaba

#683700299

CSAK NÁLUNK  
Eladó Sorház

41.9 millió Ft

Békéscsaba Áchim András lakótelep
Alapterület:
88 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Árcsökkenés
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
76 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Parkra néző
Bútorozott
Délnyugat
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Alaposan megtervezett, gondosan kivitelezett gyöngyszem

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy 88 nm-es, igényesen felújított, privát elő-, és hátsókerttel rendelkező, alacsony fenntartású, sorházi lakás, 2 garázzsal, modern bútorokkal. Cserébe kertes ház szóba jöhet. 

Irányár: 41,9 MFt + 2,99 MFt/garázs 

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba talán legszebb kertvárosi részén, az Áchim L. András lakótelepen található a hőszigetelt, korszerűen felújított sorházi lakás. Egy kovácsoltvas kerítéssel körbevett, térkövezett, gyönyörű előkerttel találjuk szemben magunkat a bejárati ajtó előtt.

 

Az ingatlan kétszintes, az emelet teljes értékű, mindenütt normál belmagasságú, élhetőség és bútorozottság szempontjából ez nagyon előnyös. Felette egy tárolásra, teregetésre használható padlástér van, ami beépíthető, így további hasznos alapterület nyerhető.

 

Két fürdőszobát alakítottak ki, a földszinti zuhanyzós, az emeletiben pedig sarokkád van, így mindenki az igényeinek megfelelőn használhatja azokat. Mindkettő WC-vel és mosdóval felszerelt. Ablakaik is vannak, ennek köszönhetően jól szellőztethetőek és jók a fényviszonyaik is. 

 

Az amerikai konyhás nappali a család fő élettere, 33 nm-es. Az U alakú konyhabútor a legjobb térkihasználást eredményezte. A praktikumain felül, nagyon trendi, világos és teljesen gépesített, 2021-ben készült. A felújítások zöme viszont 2014-ben. A villany, víz és szennyvízvezetékek cseréje is megtörtént. 32 A az áramerősség, ami maximálisan megfelel a mai háztartások igényeinek, a világítást LED fényforrásokkal oldották meg. A nyílászárók újak, redőnyökkel és mobilszúnyoghálókkal felszereltek. A burkolatok is újak, és nem csak szépek, hanem szépen is vannak letéve. A fűtésrendszer is új, központi fűtés van kombi gázkazánnal és lapradiátorokkal. Egy 3,6 kw-os kílmát is elhelyeztek, de erre alig van szükség, mert annyira jó az ingatlan hőszigetelése. Két oldalról lakások veszik körül, a külső homlokzatot pedig 8 cm-es hőszigeteléssel és nemesvakolattal látták el. A lakások közti áthallást is kiküszöbölték egy belső szigeteléssel, így bátran lehet használni a házimozit, nincs zavaró hatása a szomszédokra nézve. 

 

Lent a konyha közelében, egy hűvös kamra is található, aminek a padlószintje süllyesztett, így jól elállnak benne a zöldségek, gyümölcsök és befőttek. 

 

Az emeleten a kádas fürdőszobán kívül egy gardrób helyiség, és három külön bejáratú szoba található, melyek közül az egyik erkélyes. Az erkély újra lett burkolva és műanyag betéteket tettek az elavult üvegezés helyére, ez szép is, és nem repedezik meg. A bájosan pici erkély, nem csak praktikus, hanem a külső homlokzat éke!

 

A szobák modern bútorokkal, praktikusan vannak berendezve. Pont a helyiségekre méretezett minden, ezért ott is hagyják őket. Amennyiben megfelelő az új tulajdonosok számára is, megúszható a költözés legnehezebb része, a bútorszállítás, valamint az időigényes kiválasztásuk is!

 

A lakás egyik kiemelkedően jó adottsága, hogy kertkapcsolatos a nappalija. Egy erkélyajtón át léphetünk a hátsó pihenőkertbe. Az alja műfűvel és wpc kerti burkolattal fedett. Az intimitását fokozza, hogy oldalról a nádszövettel bevont kerítés, felülről pedig az ülőgarnitúra árnyékolója gátolja a rálátást. A hátsó kert kapuján, közvetlenül kijuthatunk az épület mögötti parkba, illetve a közeli játszótérre. Ezek biztonságát emelik a kihelyezett térfigyelő kamerák. Kimondottan csendes és biztonságos a környék, és amikor kizöldülnek a fák, megkapóan szép látványt nyújt.

 

A lakás előtt közvetlen lehet parkolni, így nagyon egyszerű a ki és bepakolás. A 2 garázs pedig, az épület melletti garázssoron foglal helyet, az egyik kb 50, a másik úgy 70 méterre a bejárattól. Egy nagy aszfaltozott parkoló helyezkedik el előtte, ami könnyíti a ki-, és beállást. A garázsok egyenként 17 nm-esek jó állapotúak, villannyal felszereltek, és külön mérőórákkal. Akár fagyasztót is be lehet ide állítani, illetve elég sok mindent, aminek nincs helye a lakásban. Be is polcozták ezekhez. 

 

A buszmegálló pár lépésre van a lakástól, és autóval is jól megközelíthető. Az elkerülőtől kb. 1,4 km-re helyezkedik el. Ez ingázóknak ideálisan lerövidítheti és leegyszerűsítheti a távolságokat, nem kell átvergődni magukat a városközponton, azért, hogy eljussanak az ország más pontjára. 

 

Bolt 700, orvosi rendelő 450 méterre van. Óvoda 700, iskola 1300 méterre. A piac és a Center 2,3-2,2 km. A legkedvezőbb árakat nyújtó hipermarketek, a Tesco, Penny és a Spar csak 1500-1600 méterre vannak. 

 

Két gyermekkel a legideálisabb otthon, de némi kompromisszummal nagyobb családoknak illetve pároknak, egyedülállóknak is alkalmas lehet. Meglepően alacsony a fenntartása, amellett, hogy télen jó meleg, nyáron kellemesen hűvös van bent. Ön jól érezné magát egy olyan nagyszerű lakásban, amilyeneket a magazinokban látni? Jöjjön el, higgyen a saját szemének és válassza otthonául ezt a gyöngyszemet! Ide csak a személyes holmijait kell hozni, és élvezni az alapos kivitelezés és a gondos tervezés gyümölcsét. A gyönyörűen berendezett, teljesen felszerelt, amerikai konyhás lakást, privát elő és hátsó kerttel, két garázzsal. Tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 12.28
Szoba 10.73
Szoba 7.55
Amerikai konyhás nappali 33
Fürdőszoba + WC 4.36
Fürdőszoba + WC 4.36
Gardrób 1.01
Előszoba 6.99
Lépcsőház 1.73
Közlekedő 3.13
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.25
Loggia 3

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Panellakás
Házrész
Téglalakás
Iparterület
Ikerházrész
Irodaház
Sorház
Zártkert