Eladó Téglalakás, Békéscsaba

#683700312

Eladó Téglalakás

24.9 millió Ft

Békéscsaba Penza lakótelep
Alapterület:
90 m2
Szobák száma:
1 + 4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Cirkó
Parkra néző
Délnyugat
4
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

90 nm-es lakás a strand közelében

Békéscsabán, a Penza lakótelepen, eladó egy 90 nm-es, amerikai konyhás, 4 szobás, egyedi cirkófűtéses téglalakás. 

Irányár: 24,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a strandtól pár lépésre, a Penza lakótelepen található a téglaépítésű, 3 emeletes társasház, melynek tetőterében alakították ki a 90 nm-es lakást. Az Árpád fürdőhöz vezető, hatalmas fákkal övezett parti sétány, ami Békéscsaba talán legszebb része, éppúgy a közvetlen környezetét alkotja, mint a nyüzsgő belvárosi Szabadság tér, és Szent-István tér a gyönyörű műemlékeivel, és változatos, színvonalas programjaival.  

 

A társasházat az élővíz csatorna menti úttól és a Dózsa György úttól is épületek választják el. Kimondottan csendes fekvésű. A lakás ablakai és erkélyei D-Keleti illetve D-Nyugati tájolásúak, így nem csak tágas, hanem világos is. Nagyon jó megoldás, hogy a közlekedők egy légtérben helyezkednek el az étkezővel és a konyhával, valamint a nappalival. Egy tágas, amerikai konyhás nappali ad teret a családi, baráti közös időtöltéseknek. 4 szoba pedig biztosítja a privát szférát. A négyből három felújítása befejezetlen. De már csak az utolsó simítások hiányoznak. A laminált vagy szőnyegpadló - igény szerint - és a festés. A festéshez elő is készítették a falakat, gletteléssel, csak a kívánt színt kell felvinni rá. 

 

A fűtést 3 éve korszerűsítették. Egy kombi gázkazán fűti a radiátorokat, és állítja elő a meleg vizet is. A fürdőszoba nagyon praktikus. Egy kényelmes sarokkád és egy zuhanykabin is van benne, valamint egy külön sarok a mosógépnek, és még egy WC-nek is jutott hely a pár éve felújított fürdőszobában. Továbbá egy mellékhelyiség is van ahová még egy WC-t tettek mosdóval felszerelve. 

 

Kettő szobán erkélyajtó és franciaerkély - kilépő - hozza közelebb a külvilágot, szinte karnyújtásnyira a természetet. A többi helyiségen pedig nagy és sok az ablak, ami szintén oldja a bezártság érzetet. 

 

Óvoda, iskola 550-650 méterre van. Buszmegálló 260 méter. A posta 450, ABC 200, a strand pedig 300 méter csupán. Orvosi rendelő és a patika is csak 300 méter innen. Igazán jó ellátottságot élvez a hely. Autót sem kell használni a mindennapok során, az ügyek intézéshez, mert minden pár lépésre van. Ha Ön is ilyen helyen szeretne élni, kényelmesen nagy lakásban, lehet megtalálta, amit keresett. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Nappali
Konyha + étkező
Közlekedő
Közlekedő
Fürdőszoba + WC
WC

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Házrész
Téglalakás
Iparterület
Panellakás
Zártkert
Ikerházrész
Irodaház
Sorház