Gold Ing Ingatlaniroda

Békés

ID: 6065

Leírás

Békésen, csendes helyen, eladó egy 3 szoba + nappalis, téglaépítésű családi ház.
Irányár: 13,5 MFt
Tel: +36 30 502 0207

Békés, csendes kertvárosi részén, kimondottan nyugodt, békés lakókörnyezetben, az Ibrányi részen található a nyolcvanas években épült családi ház. Az egész utcában ekkor építkeztek, nincsenek régebbi típusú kocka, vagy parasztházak, csak az erre az építési időszakra jellemző tetőteres épületek.

Az ingatlan előkertes. Egy kb. 16 nm-es, részben fedett terasz, egy füves udvar és néhány szín, valamint tároló kapott helyet a 490 nm-es telken.

A fűtésrendszer központi, gáz és egy két éves vegyes tüzelésű kazánnal. A kazánházban kialakított nyárikonyha mellett nem is volt igazán szükség másik konyhára, ezért onnan eltávolították a konyhabútort és nyertek még egy helyiséget. Innen léphetünk a nappaliba - vagy közvetlen a teraszról a főbejáraton át -, ami a ház központi része. Ebből nyílnak a szobák, a fürdő és mellékhelyiség. A konyhából nyert tároló, közlekedő helyiségen felül is van 3 egész, külön bejáratú szoba, így bőven van hely mindennek és mindenkinek, nagycsaládosok is kényelmesen elférhetnek benne. A tetőtér is beépíthető, ha ez még sem lenne elég valakinek.

2015-ben a szobákba új laminált padlót tettek, és az ablakokra mindenhová redőnyöket szereltek. 2019-ben új kerítést építettek.

A buszmegálló kb. 400 méterre van tőle, az óvoda és az iskola is csak pár száz méterre található. Aki nyugodt környéken szeretne egy 3 szoba + nappalis, egyszintes, téglaépítésű családi házat, hívjon, tekintse meg!Tulajdonságok

Ár
13.500.000 Ft
Település
5630 Békés
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
100 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1986
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
490 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
16 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.