Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 3105

Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház Békéscsaba Eladó Ház
Csak nálunk!

Leírás

Békéscsabán a strand közelében, 120 m2-es, 3 szoba, összkomfortos vegyes falazatú ház eladó. A ház állapota lakható, igény szerint felújítható. A telek 1000 m2, összközműves. fűtése vegyes tüz. kazánnal és gázkazánnal megoldott.
A szobák parkettásak, egyéb helyiségek hidegburkolatosak, az udvaron melléképület van néhány fával beültetett. A telek nagyon alkalmas igényes elhelyezkedésű, elegáns ház építésére is, vagy a meglévő épület bővítésére!

Tulajdonságok

Ár
22.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
120 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1960
Kizárólagos megbízás
Igen
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1000 m2
Állapot
Beköltözhető
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
délnyugat, kelet
Parkolás benne van az árban
Igen

Kapcsolat

Bozó László
Bozó László
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.