Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 3097

Leírás

Békéscsabán, a főiskola közelében, eladó egy 5 szoba + nappalis családi ház, kétállásos garázzsal, két terasszal, 560 nm-es telekkel.
Irányár: 25,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

A város egyik legkedveltebb részén, a hatodik kerületben, a főiskola közelében, 1993-ban épült, a 150 nm-es családi ház. A földszinten található a lakás központi helyisége a tágas és világos nappali, amely egy légtérben helyezkedik el a konyhával és az ebédlővel. Itt kényelmesen elfér a család, akkor is, ha eljönnek a barátok, és még beugranak a rokonok is hozzá. Még nagyszerűbbé teszi, hogy közvetlen kapcsolata van az egyik terasszal nyáron összenyitva igazán impozáns tér tárul elénk. A földszinten található ezen kívül egy fürdőszoba, egy mellékhelyiség WC-vel és mosdóval, és egy szoba -saját terasszal, és az udvar felől külön bejárattal. Ha valaki otthon dolgozik, itt elkülönülve teheti, akár ügyfélforgalmat is bonyolíthat a családi élet zavarása nélkül. Egy kényelmes, és esztétikus fa lépcső vezet a felső szintre, ahol egy tágas előtérből nyílik 4 szoba, és egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy gardrób helyiség. A négyből két szobának van erkélye, innen gyönyörű kilátás nyílik a környező szépen gondozott városrészre. Az egyedileg készített, méretre gyártott nyílászárók ma is mutatósak, és igazán különlegessé teszik a ház homlokzatát. A gázcirkó fűtésen felül, egy elegáns csempekandalló is rendelkezésre áll, ami nem csak meleget, hanem kellemes hangulatot is áraszt, és még otthonosabbá varázsolja a lakást. A melléképületben egy kétállásos garázs és egy tároló - akár műhely - is helyet kapott - ipari áram is van hozzá. Nagycsaládosoknak ideális. Ha szeretne egy olyan otthont, ami közel van a belvároshoz, és jut benne hely, bőven mindennek, és mindenkinek, tekintse meg! Azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Ár
25.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
180 m2
Szobaszám
5 + ½
CSOK 10+10 M Ft feltételeknek megfelelő
Igen
Építés éve
1992
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
560 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz + alternatív
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
4 m2
Terasz
16 m2
Kilátás
Utcára néző
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Gépiesített, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Kandalló, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.