Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba

ID: 2997-3111

Leírás

Békéscsabán, a Dobozi úton eladó egy ötszobás, két fürdőszobás, hőszigetelt családi ház, 1070 nm-es telekkel. Háromféle fűtéssel, garázzsal, gondozott kerttel.
Irányár: 22 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

Békéscsaba kedvelt részén, a Dobozi úton található az 1986-ban épült, tégla falazatú, hőszigetelt, nemes vakolattal bevont, 200 nm-es családi ház. A földszinti 120 nm-en található a konyha, spájz, fürdőszoba, WC, valamint két szoba + nappali. A tetőtérben pedig egy modern, kétlégterű, fiatalos ízléssel kialakított, 80 nm hasznos alapterületű, fürdőszobás lakrész. Szükség szerint, ez egyszerűen alakítható két-háromszobássá, egy konyhát kiépítve pedig önálló lakássá. A házba lépve, egy közös előszobából nyílik a földszinti lakrész és indul a lépcsőfeljáró is a tetőtérbe. Így akár egymás zavarása nélkül lehet használni a két szintet. 2008-ban a tetőtér beépítéssel egy időben a tetőt is felújították, kicserélték a léceket, és cserepeket, tetőfólia is került a héjazat alá, valamint 10 cm hőszigetelés. Két erkély teszi még hangulatosabbá a fenti lakrészt. A földszinten is találunk két teraszt, az egyik 10 a másik 13 nm. A fűtésről egy vegyes tüzelésű és egy gázkazán gondoskodik, 2004-ben felszerelt radiátorokkal, és még egy szép, beépített csempekályha is díszíti a nappalit, ami a hideg téli napokon, barátságos melegével igazán otthonossá varázsolja a házat. A konyha világos és tágas, elegendő helyet kínál az étkezésekhez is a családnak. Mivel a ház a telek hátsó és oldalsó mezsgyéjére épült, sokkal csendesebb, az utcafronti ingatlanoknál, a kilátás pedig a gondozott, örökzöldekkel díszített kertre nyílik. Egy kimondottan nagy garázs nyújt védelmet autója számára. Ha egy tágas, megbízható állapotú otthonra vágyik, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
22.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
200 m2
Szobaszám
5
Építés éve
1986
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1070 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
8 m2
Terasz
13 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Cserépkályha, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.