Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: 3099

Leírás

Békéscsabán, a Szent István tér közelében eladó egy egyszobás, teljesen felújított társasházi lakás. Üres, azonnal birtokba vehető.
Irányár: 5,5 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba belvárosában, a Csabagyöngye és az élővíz-csatorna menti parti sétány közelében található a polgári épület, melyben eladóvá vált az egyik lakás. Az ingatlant társasházzá nyilvánították, minden lakásnak külön mérőórája, és helyrajzi száma van. A verandáról, mely teraszként is funkcionál, a konyhába léphetünk. Innen nyílik a tágas szoba, abból pedig a világos fürdőszoba, ami káddal lett felszerelve. A fürdőszobát 2018-ban újították fel, a víz-, és szennyvíz vezetékek cseréjét is beleértve. A konyha teljes felújításához már csak egy új konyhabútor hiányzik. A lakás falait frissen csiszolták, glettelték, festették tükörsimára, és díszburkolattal tették modern stílusúvá. A villanyvezeték rendszert ez elmúlt évben korszerűsítették. A nyílászárók részben újak, a bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági. A szobában ma is szép az eredeti fa parketta. A lakás összkomfortos, a fűtés konvektoros. A fürdőszobában új vízmelegítő van. Aki kevés pénzből, önálló lakásra vágyik, és szívesen élne az abszolút belvárosban, ahol még autóra, és kerékpárra sincs szükség, ne habozzon, tekintse meg! Fiataloknak, időseknek, új életet kezdő középkorúaknak... bárkinek ideális, aki csak egy kis lakást kíván fenntartani, és nem akar naponta 4-5 alkalommal, több emeletet megmászni.

Tulajdonságok

Ár
5.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
23 m2
Szobaszám
1
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Állapot
Felújított
Komfort
Komfortos
Fűtés
Kandalló
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
6 m2
Kilátás
Udvarra néző
Tájolás
délkelet
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.