Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 3109

Leírás

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy 3 szobás, 110 nm-es családi ház, 120 nm-es melléképülettel (garázs, műhely, ólak).
Irányár: 6,5 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

Békéscsabán, ABC, buszmegálló, orvosi rendelő közelében található a 3 szobás családi ház. A 447 nm-es telken veteményes kert és egy téglából épített, nagy melléképület is található. Akár 3 autóval be lehet állni ide. Gazdálkodásra alkalmas tárolók, ólak és műhely is helyet kapott benne. A vert falú házat, aláfalazták, központi fűtést alakítottak ki, ami vegyes és gázkazánnal egyaránt használható. A fürdőszoba a kilencvenes években készült, zuhanyfülkével. Az étkezőből és főzőfülkéből álló konyhából egy jól szellőző tágas kamra nyílik. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A ház riasztóval felszerelt. Jó szomszédokkal van körülvéve, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Így családosoknak, idősebbeknek is ideális. A régi épület korát meghazudtolóan, jó szerkezeti állapotú. Az aláfalazás komoly szakmunkával történt, száraz az épület. Esztétikai felújítást, igény szerint korszerűsítést igényel. Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
6.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
110 m2
Szobaszám
3
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
447 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
4 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, észak
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Riasztó, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.