Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 8001

Leírás

Békéscsabán, központ közelében, eladó egy 72 nm-es, felújított társasházi lakás, újszerű állapotban. Üres, azonnal birtokba vehető.
Irányár: 10,5 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, kiváló helyen, a Kazinczy lakótelep közelében található a 3 lakásos társasház, melynek közepén helyezkedik el a 72 nm-es, 1 szoba + nappalis lakás. A társasháznak közös nagy és kiskapuja, és térkővel kirakott közös kocsibejárója van, ami teraszként is funkcionál. A lakások bejáratai innen nyílnak. 2017-ben újították fel, nyílászárókat, burkolatokat, vezetékeket cseréltek. Esztétikus világos színekkel festették a falakat, melyekkel jól harmonizálnak a burkolatok. A szobában laminált padló, a többi helyiségben járólap van. A külső homlokzat is megújult, hőszigetelést és nemes vakolatot is kapott. Ha jobban szereti a biztonságos, közbenső elhelyezkedést, és szívesebben lakna egy társasházban, mint önálló családi házban, tekintse meg! Azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Ár
10.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
72 m2
Szobaszám
2
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
120 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
16 m2
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvarra néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.