Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: 5004

Leírás

Békéscsabán, központ közelében, eladó egy 64 nm-es, 2 szobás, külön bejáratú házrész, saját udvarral, melléképülettel, ipari árammal. Felújítandó, de lakható állapotú.
Irányár: 6,5 MFT
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a Szarvasi úti Spar közelében helyezkedik el a 3 lakásos ingatlan, melyből eladóvá vált, egy utcafronti, külön bejárattal, és saját, elkerített udvarral rendelkező, 64 nm-es lakás, kb. 38 nm melléképülettel.

A polgári jellegű épület üzletnek, raktárnak is kitűnően alkalmas. Elég forgalmas helyen található, saját, 2-3 autó számára alkalmas parkolóval, és szárazkapu bejárattal, ami szintén segíti a parkolást, illetve a rakodást.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban áll, 3 lakásos, de teljesen egyértelműek a birtokhatárok. A kb. 2 méter magas, zárt kerítés nem csak átjárást nem enged a szomszédok felől, hanem átlátást sem.

A lakásban 2015-ben részben nyílászárókat cseréltek, korszerű, műanyag ablakokra. A fűtés gázkonvektoros. Elsősorban esztétikai felújítást, korszerűsítést kíván, de minden működik benne, lakható az állapota. Az udvar szinte teljes egésze térkővel burkolt, pár gyümölcsfa, és a kerítésre futtatott vadszőlő ad neki kert jelleget.

Azoknak is ajánljuk, akik önálló családi házra vágynak, ugyanazt kapják itt, jóval kisebb összegért. Alacsony fenntartása miatt, egyedülállók is bátran választhatják. Aki szeretne a központ közelében élni, kis kertes házban, hívjon tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
6.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
64 m2
Szobaszám
2
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
164 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
10 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
északnyugat, délnyugat
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.