Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Mezőmegyer)

ID: 5002

Leírás

Békéscsabán, kertvárosi környezetben, eladó egy kilencvenes években épült, egyszintes, 2 szoba + nappalis családi ház, 54 nm-es műhellyel, dupla garázzsal, 700 nm-es telekkel.
Irányár: 19,2 MFT
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Mezőmegyeren található az 1994-ben épült 128 nm-es családi ház. A főépület utcafronti, 74 nm-es része a 2 szoba + nappalis lakás, a hátsó 54 nm pedig egy HACCP engedéllyel rendelkező, több helyiségből álló cukrászműhely. A hozzá tartozó gépekkel együtt is megvehető, és folytatható a tevékenység benne, biztosítva az otthoni megélhetést, akár az egész családnak.

Az ingatlan a folyamatos karbantartásnak köszönhetően, jó állapotban van. 2019-ben is történtek felújítások, ami a fürdőszobát és a konyhai burkolatokat érintette. 2017-ben új kombi gázkazánt szereltek fel, és lapradiátorokat, 2015-ben vásárolták a vegyes tüzelésű kazánt. Van egy beépített csempekályha is nappaliban, hogy otthonosabbá varázsolja a hangulatot a téli estéken. A külső nyílászárókat pedig 2012-ben cserélték korszerű műanyagra.

A ház komoly alapokon, és magas lábazaton áll, sehol nem repedezett. A tetőszerkezet kifogástalan. A telek könnyen rendben tartható, nagy része szilárdburkolatú, hátul van egy füves udvar, pihenőkerttel, termő gyümölcsfákkal.

Az ingatlan előkertes, szépen gondozott növényekkel, fákkal.

Az épület végére egy 30 nm-es, 2 állásos garázst építettek.

A tetőtér beépíthető, a födém betongerendákból készült, kerámia béléstestekkel. A műhelyhez szükség volt a 3 fázisra, így az is rendelkezésre áll.

Kimondottan csendes, jó a lakókörnyezet. Békéscsaba központjától 6 km-re helyezkedik el, ott minden elintézhető, de helyben is találunk postát, szupermarketet, orvosirendelőt, gyermekorvosit is, óvodát, patikát. Buszmegállótól is csupán 500 méterre van.

Ha szeretne egy megbízható állapotú, téglából épült, egyszintes, kényelmes családi házat, csendes, biztonságos helyen, tekintse meg! Akinek elege van a munkába járásból, és régi vágya, hogy a saját elképzelését megvalósítsa, hogy önálló megélhetést teremtsen, az is nézze meg! A lehetőségek itt jó eséllyel adottak. Az 54 nm-es, szigorú előírások szerint kialakított műhely, melyből a legnagyobb helyiség 35 nm, sok célra alkalmas lehet. Csak a fantáziáját kell beindítania, és bátorságot gyűjtenie!

Tulajdonságok

Ár
19.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Mezőmegyer
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
128 m2
Szobaszám
1 + 2x½
Építés éve
1994
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
704 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
7 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Tehermentes, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.