Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (2. kerület)

ID: BE320

Leírás

Tulipán utcai földszinti, 2 szobás lakás eladó.
Irányár: 10 MFt
Tel.: 06 30 418 8373

Békéscsabán a Tulipán utcában földszinti, 2 szobás, összkomfortos, egyedi gáz konvektor fűtéses lakás eladó. Meleg víz ellátás átfolyós gázbojlerrel történik. A lakás állapota átlagos, szobák parkettával burkoltak. Beosztása 2 szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, kamra.
A ház magas tetős, a padlásteret tárolónak használják. Az épület parkos környezetben áll. A közelben óvoda, iskola, ABC található. Lakásszövetkezetes üzemeltetés, közös költség havi 6000 Ft.

Tulajdonságok

Ár
10.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
2. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
49 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1960
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
Földszint
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző
Parkolás
Közterületen parkolás

Kapcsolat

Bozó László
Bozó László
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.