Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Lencsési)

ID: BE316

Leírás

Békéscsabán, Lencsésin, eladó egy 3 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező, egyedi cirkófűtéses, erkélyes lakás.
Irányár: 12,8 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep egyik átmenő forgalomtól mentes, csendes részén található a 4 emeletes társasház, melynek 3. emeletén helyezkedik el a 75 nm-es lakás. A fűtésrendszert körülbelül 10 éve alakították át, saját kombi gázkazán szolgáltatja a meleg vizet és fűti lapradiátorokkal a lakást. A fürdőszobát és konyhát is ekkor újították fel. A lakás belső elrendezését is megváltoztatták. A kamra, konyha, közlekedő és a valamikori fél szoba falait, valamint a beépített szekrényt eltávolítva, egy tágas, amerikai konyhás nappalit nyertek. Ezen felül pedig még mindig maradt 3 külön bejáratú, egész szoba. Az egyik erkélyes, a másik kettő pedig franciaerkélyes. A szobák szalagparkettásak, a többi helyiség PVC-vel illetve járólappal burkolt. A nyári meleg ellen redőnyöket szereltek fel, és egy hűtő-fűtő, 3,5 KW-os klímát. Több gyermekes családoknak ideális, hiszen mindenkinek jut külön szoba, de van egy tágas közös helyiség, ahol együtt tud lenni a család. A fenntartása igen kedvező, akár olyan egyedülállóak is bevállalhatják, akik nem érzik jól magukat szűkebb térben, és kényelmes, világos, nagyobb lakásra vágynak. Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
12.800.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Lencsési
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
75 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1980
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
3. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
3 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
északnyugat, délkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Amerikai konyhás, Alacsony rezsi, Légkondicionáló, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.