Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Lencsési)

ID: BE478

Leírás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep központjában, eladó egy 3 szobás, erkélyes, egyedi cirkófűtéses lakás.
Irányár: 10,9 MFt
Tel: 06 20 502 0207

A lencsési abszolút központjában helyezkedik el a négyszintes társasház, melynek legfelső emeletén található a gyönyörű kilátást nyújtó 3 szobás, 65 nm-es lakás. A napfény délután a két szobát ragyogja be, és a nagy erkélyt, reggel pedig a konyha, és kiszoba felől süt be a Nap. Kániuklában pont nem tűz ide a fény a legmelegebb déli órákban.

Igazán élhető méretű, jó elrendezésű. 3 egész szobája van, melyek különbejáratúak, mindegyiken van erkély vagy francierkély. A fürdőszobának ablaka is van, így a helyiség jól szellőztethető, és természetes fényt kap, akár csak a lakás többi helyisége. A WC külön mellékhelyiségben van. A konyha nem túl keskeny, elfér benne egy ebédlő asztal, így le tud ülni a család a közös étkezésekhez, ami jó alkalom az azt követő beszélgetésekre, az idő tartalmas együtt töltésére.

A fűtés egyedi cirkó, saját kombi gázkazánzal, lemezradiátorokkal. Az ablakok redőnyözöttek. A padló meleg, PVC illetve padlószönyeg borítású.

1 perc sétával elérhető az óvoda, bölcsöde, buszmegálló, ABC, orovosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta. Akinek fontos, hogy mindentől pár lépésre lakjon, annak ez megfelelő választás lehet! A lépcsőházat most újítják, napokon belül új burkolatot kap, hamarosan megszépül. A lakást pedig mindenki kedve szerint láthatja el új burkolatokkal, színekkel, beépített bútorokkal, szaniterekkel. Valósítsa meg az elképzelését, egy jó paraméterekkel rendelkező, kitűnő területi elhelyezkedésű lakással!

Tulajdonságok

Ár
10.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Lencsési
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
65 m2
Szobaszám
3
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Közepes állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
4. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
3 m2
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
északkelet, délnyugat
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Alacsony rezsi

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.