Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Veszei-kertek)

ID: BE269

Leírás

Békéscsaba-Fényesen eladó egy 2028 nm-es építési telek. Szennyvíz, ipari áram a telken belül. Műút, víz, gáz a telek előtt.
Irányár: 3,5 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

A telken 36 db, jól termő, kb. 40 éves diófa, és gyümölcsfák is találhatóak. Víz, gáz közmű a telek előtt, szennyvíz, és ipari áram a telken belül van. Műút vezet előtte. Építési telek, a környezetében laknak. Csabától és Gyulától is csak 5-10 perc, könnyen elérhető, jól megközelíthető.

Tulajdonságok

Ár
3.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Veszei-kertek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
2.028 m2
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia
Domborzati viszonyok
Sík
Megközelíthetőség
Aszfaltúton

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.