Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Veszei-kertek)

ID: BE269

Leírás

Békéscsaba-Fényesen eladó egy 2028 nm-es építési telek. Szennyvíz, ipari áram a telken belül. Műút, víz, gáz a telek előtt.
Irányár: 6,5 MFt
Tel.: 06 20 502 0207

A telken 36 db, jól termő, kb. 40 éves diófa, és gyümölcsfák is találhatóak. Víz, gáz közmű a telek előtt, szennyvíz, és ipari áram a telken belül van. Műút vezet előtte. Építési telek, a környezetében laknak. Csabától és Gyulától is csak 5-10 perc, könnyen elérhető, jól megközelíthető.

Tulajdonságok

Ár
6.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Veszei-kertek
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
2.028 m2
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia
Domborzati viszonyok
Sík
Megközelíthetőség
Aszfaltúton

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.