Gold Ing Ingatlaniroda

Börcs

ID: 392

Leírás

Minőségi alapanyagok, praktikus megoldások, gyönyörű környezet!
Győrtől 12 km-re, Börcsön új építésű ingatlanok környezetében, kínáljuk eladásra ezt a minden igényt kielégítő 170 nm-es, 2 szintes újszerű családi házat, 1112 nm-es telekkel!
Az ingatlan 2009-ben korszerű technológiával épült 30-as Porotherm téglából, 10 cm-es dryvit szigeteléssel, cserép tetőfedéssel.
A földszinten egy kivételes hangulatú amerikai konyha-étkező+ nappali található, ahonnan közvetlen kertkapcsolat nyílik egy - 26 nm-es fedett - teraszon keresztül.
A teljesen felszerelt, gépesített konyhában öröm a sütés-főzés. Szintén a háziasszonyok kényelmét szolgálja a központi porszívó is.
A földszinten kapott még helyet egy hálószoba fürdőszobával, gardróbbal, egy háztartási helyiség, ami fürdőszobaként is funkcionál, illetve egy kamra is. Valamint még egy szoba, ami alkalmas vendégszobának, dolgozószobának, de egy ajtó beépítésével közvetlenül megközelíthető az udvarból, így akár vállalkozás céljára is megfelelő lehet (iroda, fodrászat, kozmetika...stb).
Az emelet a gyermekek birodalma. Jelenleg két szobával illetve egy hatalmas fürdőszobával. A nagyobbik - közel 30 nm-es - szoba úgy került kialakításra, hogy könnyedén megosztható. Két szobához itt is tartozik gardrób.
Az otthon melegét falfűtés biztosítja, gáz cirkó, illetve vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
A nappaliban található kandalló meghitt hangulatot teremt a hideg téli napokon.
A nyári kánikulában pedig a falhűtés szolgáltat kellemes hőmérsékletet.
A meleg víz ellátását részben napkollektorok biztosítják.
A lakók védelméről riasztó gondoskodik.
A nagyméretű garázsban 2 autó is kényelmesen elfér, illetve raktárrész is kialakításra került.
A kert parkosított, gondozott, öntözése fúrt kútról megoldott.
Az udvaron egy kis kerti tároló is helyet kapott.

Mindenkinek ajánljuk, aki nem csak házat keres, hanem otthont is, de nem szeretne bajlódni az építkezés terheivel. Ez a magasabb igényeket is kielégítő ingatlan kivételes lehetőség mindazoknak, akik Győr közelében képzelik el az életüket, de fontos számukra a természet közelsége, a csend, a nyugalom.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 57 900 000 ft
Érd: 06-70-940-4046

Tulajdonságok

Ár
57.900.000 Ft
Település
9152 Börcs
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
170 m2
Szobaszám
6
Építés éve
2008
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1112 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Terasz
28 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző, Utcára néző
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Amerikai konyhás, Kandalló, Alacsony rezsi, Terasz, Gépiesített, Riasztó

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.