Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Ménfőcsanak)

ID: E281

Leírás

Kuriózum Ménfőcsanakon!
Győr-Ménfőcsanak központhoz közeli, mégis csendes részén kínáljuk eladásra ezt a nappali + 3 hálószobás sorházi lakást.
Irányár: 33 490 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
A 130 nm-es ingatlant jelenlegi tulajdonosai az elmúlt évek során minden igényt kielégítően, minőségi alapanyagokat felhasználva újították fel.
A felújítás érintette a külső és belső nyílászárók cseréjét, mindegyik tömör tölgyfából készült, a külsők hőszigetelt üvegezést kaptak. A szobák tömör faparkettásak, a többi helyiség kerámialappal burkolt. A konyhához kamra is tartozik. A gépesített konyhabútor is tömör tölgy. A konyhával egy légtérben, az átadópultnak köszönhetően mégis elkülönülve található az étkező. A földszinti hatalmas nappali teljes udvari frontja üveg falakkal rendelkezik, ezáltal mindig napfényben úszik. A nappaliból közvetlenül jutunk a több mint 10 nm-es, polikarbonát tetővel fedett teraszra, ami alkalmas családi és baráti rendezvények lebonyolítására.
Az emeleten (ami nem tetőtér) kapott helyet a 3 hálószoba. Az egyik szobából nyílik egy kb. 7 nm-es terasz, rálátással a parkosított kis kertre. A jelenleg dolgozószobaként használt helyiségből pedig egy 18 nm-es teraszra juthatunk.
Az ingatlan fűtése többféleképpen is megoldható. A pinceszinten vegyes tüzelésű kazán, illetve gázkazán is beépítésre került. A komoly gépészetnek köszönhetően a fűtés néhány mozdulattal állítható át egyik fűtési módról a másikra. A gázkazán még nem volt használva, a vegyes tüzelésű kazán 3 éves. A földszinten padlófűtés, az emeleten pedig radiátorok biztosítják a meleget. A nappaliban színre és formára ide gyártatott Domofire kandalló található, ami meghitt hangulatot teremt a hideg téli napokon. A fürdőszoba felújítása is megtörtént a modern kor igényeinek megfelelően.
Az ingatlan kívülről is megújult, 2016-ban nikecell hőszigetelést kapott. A tető cseréjére az idén tavasszal került sor, a 20 cm-es födémszigetelésre, Tondach cserépfedés került.
Az épület teljes alapterülete alatt pince található, ami helyet ad a gépészetnek, de tároló funkciókat is ellát.
A parkolás garázsban megoldott.
A lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.

Mindenkinek ajánljuk, aki Győr közelében, mégis csendes kertvárosi környezetben szeretne élni, és az igazán igényeset, egyedit keresi!

Az ingatlan tehermentes, megvásárláshoz irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adásvétel teljes körű lebonyolítását, illetve az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Tekintse meg velem az ingatlant!

Tulajdonságok

Ár
33.490.000 Ft
Település
9012 Győr
Településrész
Ménfőcsanak
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Sorház
Alapterület
130 m2
Szobaszám
2 + 2x½
Építés éve
1977
Kizárólagos megbízás
Igen
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
80 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
7 m2
Terasz
12 m2
Kilátás
Udvarra néző
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Pince, Kandalló, Tehermentes, Beépített konyha, Gépiesített, Riasztó

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.