Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Belváros)

ID: E209

Leírás

Belvárosban, a sétáló utcák közelében!
Győr-Belvárosában, a sétáló utcák közelében kínáljuk eladásra ezt a 3+1 félszobás téglalakást.
Irányár: 29 900 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
Az ingatlan egy 6 lakásos, 3 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el. A 101 nm-es, belső kétszintes elrendezésű lakás alsó szintjén nagyméretű konyha található, ami étkezőként is funkcionál. A konyhából spájz nyílik, ami nagy segítség a tárolásban. Ezen a szinten még két nagyméretű szobát, egy fürdőszobát, valamint egy tágas nappalit találunk, ami egy nagyobb család számára is megfelelő életteret biztosít a közös együttlétekhez.
A nappaliból kényelmes lépcső vezet a felső szintre, ahol két (a tetőtéri ablakok révén) világos helyiség található, az egyik jelenleg háló-, a másik pedig dolgozó szoba.
2010-ben - egy nagyobb felújítás keretében - a fa nyílászárókat hang és hőszigetelt műanyagokra cserélték, valamint új radiátorok kerültek a régiek helyére.
A rezsi a nagy alapterület ellenére rendkívül kedvező.
A lakók rendelkezésére egy közös tároló áll.
Közös költség 8 800 ft.
Parkolás kedvezményes bérlettel megoldható.
Egy tisztasági festés után költözhető.

A közelben minden karnyújtásnyira található: Városháza, közintézmények, üzletek, éttermek, kávézók, a Színház, egyéb kulturális és szórakozási lehetőségek....stb.
Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne a Győr Belvárosában élni!
Nagyobb családok számára is ideális lehet. Befektetőknek is rendkívül jó lehetőség, irodánk vállalja rövid időn belül történő bérbeadását.

Az ingatlan megvásárlásához díjmentesen, többféle pénzügyi lehetőséget kínálunk.
Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adásvétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő belvárosi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
29.900.000 Ft
Település
9022 Győr
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
101 m2
Szobaszám
3 + ½
Építés éve
1991
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
3. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Távfűtés
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.