Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Belváros)

ID: 499

Leírás

Egyedi hangulatú polgári lakás a Belváros szívében!

A Batthyány tér közelében kínáljuk eladásra ezt a 78 nm-es, konyha+étkezős, 3 szobás téglalakást.
Az ingatlan egy 12 lakásos társasház 2. emeletén található.
A polgári enteriőr elemei mind jelen vannak: vastag téglafalak, kazettás faablakok, kétszárnyú ajtók, eredeti tömör faparketta.
A lakás számtalan lehetőséget rejt magában, könnyedén kialakítható a közkedvelt amerikai konyha+étkező+nappalis megoldás.
A nagyobbik szoba 25 nm-es, a kisebbek mindegyike 12,5 nm. Méretük lehetővé teszi további szobák kialakítását. Az egyik már galériázott, itt hálórész került kialakításra.
A lakáshoz spejz és egy 2 nm-es gardrób is tartozik.
A lakás előtti - zárható - gangrész erkélyként is funkcionálhat, hiszen ezt a lakás tulajdonosán kívül más nem használja.
Fűtésről távhő gondoskodik. A vastag falaknak köszönhetően a fűtésszámla a hideg hónapokban is kedvező, nyáron pedig klíma nélkül is kellemes a hőmérséklet.
A lépcsőház klasszikus kovácsoltvaskorlátjával, márványlépcsőjével szintén kivételes hangulatú.
A társasház udvarán közös tároló található. Ezen kívül a lakáshoz egy 25 nm-es saját pincehelyiség is tartozik.
A parkolás a ház körül megoldott, éves parkolóbérlet 3 900 ft.

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne Győr gyönyörű Belvárosában élni. Karnyújtásnyira minden elérhető: Városháza, közintézmények, sétáló utcák, éttermek, kávézók, kulturális és szórakozási lehetőségek, üzletek, gyógyszertárak, Vasúti Pályaudvar, Buszpályaudvar, iskolák, Egyetem....stb.
Befektetőknek is ajánljuk, hiszen a nagyvárosok belvárosi ingatlanjai örök, értékálló befektetések, könnyedén kiadhatók, szűkség esetén gyorsan értékesíthetők.
Frekventált elhelyezkedése révén alkalmas lehet vállalkozások számára is, irodának, szépségszalonnak...stb.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető, megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő belvárosi téglalakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár: 27 900 000 ft
Érd: 06-70-940-4046
Email: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
27.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
78 m2
Szobaszám
3
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.