Gold Ing Ingatlaniroda

Komárom

ID: 291

Leírás

Beleszeretős!Egy igazi kis ékszerdoboz!
Komáromban családi házas környezetben kínáljuk eladásra ezt a 47 nm-es, erkélyes téglalakást!
Irányár: 12 390 000 ft
Érd: 06-70-940-4046
Ahová csak be kell költözni!
Az ingatlan egy 12 lakásos, kétszintes társasház 2. emeletén található. A rendkívül jó elosztású lakásban a közkedvelt amerikai konyha+nappali mellett 1 hálószoba található. Az ingatlant jelenlegi tulajdonosa néhány évvel ezelőtt teljes körűen felújította. Megtörtént a víz- és villanyvezetékek cseréje. A nyílászárók jó állapotú fa ablakok, redőnnyel felszereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák jó állapotú parkettával, a többi helyiség igényes kerámialappal burkolt.
A lakás minden szegletét az igényesség és a praktikum jellemzi. Modern a konyha, szép a fürdőszoba. A tárolást egy kis spajz is segíti. A lakás minden ablaka, beleértve az erkélyt is zöldövezetre néz.
A fűtésről és a meleg víz ellátásáról távhő gondoskodik. A modern lapradiátorok egyedi hőmennyiség mérővel felszereltek. A rezsi rendkívül kedvező.
Közös költség 5 000 ft.
A lakáshoz - egy másik lakóval közös - 12 nm-es tároló is tartozik.
A parkolás a ház körül megoldható.
A lakók barátságosak, összetartóak. A társasház állapotát is folyamatosan javítják, karbantartják. 2017-ben a fűtés korszerűsítésekor kicserélték a csöveket. Az idén a lépcsőház felújítására is sor kerül, ami a ház komplett villanyvezeték-cseréjét is érinti.

Mindenkinek ajánljuk, akik igényes lakást keresnek, jó lakóközösségben. Akiknek fontos a természet közelsége, a jó levegő. Közel a tatai Öreg-tó, Budapest 1 óra alatt, Győr 30 perc alatt megközelíthető.

Győri lakás csere lehetséges!

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Ár
12.390.000 Ft
Település
2921 Komárom
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
47 m2
Szobaszám
1 + ½
Építés éve
1955
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Kizárólagos megbízás
Igen
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Távfűtés egyedi méréssel
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző, Kertre, parkra néző
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.